Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te szoktál magadban beszélni?

Te szoktál magadban beszélni?

Figyelt kérdés
Mindenki szokott vajon, vagy csak az emberek egy része? :D
2015. jún. 9. 20:43
1 2
 11/20 anonim válasza:
Magamban nem, de álmomban szoktam, és néha felébredek rá, hogy dumálok :D
2015. jún. 9. 21:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Állandóan
2015. jún. 9. 21:24
 13/20 akoos válasza:
100%
én szinte egész nap magamban beszélek, nagyon jól kijövök magammal, soha nem vitatkozunk :) de nem hangosan, hanem magamban dumálok csak, mert nincs kivel beszélgetnem :(
2015. jún. 9. 21:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Én szoktam, általában hangosan gondolkodom csak, de ennyi, nem több. Hang is jön ki a számon.
2015. jún. 9. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyakran. Sok esetben elképzelem, hogy valamiféle felsőbb hatalom "képviselőivel" beszélgetek, máskor pedig csak egy régebben történt szituációt dolgozok fel.
2015. jún. 9. 23:18
 16/20 I.B.T. ***** válasza:
Én a politikai nézeteimet szoktam megvitatni magamban.
2015. jún. 10. 08:02
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Reeeeengeteget... Komplett stand-up előadásokat tartok magamnak. Ha tudnátok hogy milyen jókat szoktam röhögni. Hangosan. bár inkább suttogva.

(Tuti a zárt osztályon kötnék ki ha kitudódna gecc)

Másokat csak káromkodni hallottam. Önmagukkal beszélgetni még senkit rajtam kívül.

2015. jún. 10. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kicsi voltam, (kb 9-10 éves ) és tanulgattam angolul folyton azt képzeltem hogy a macskám a legjobb barátom és angolul beszéltem hozzá :D
2015. jún. 10. 15:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Általában kibeszélem magam. :-)

De amikor programozok, akkor hangosan mondok mindent, amit írok és a gondolataimat is kimondom...

2015. jún. 10. 16:12
 20/20 anonim ***** válasza:
mennyi dili bogyó egy helyen!!! :D én általában magamra szólok ha valami hülyeséget akarnék csinálni de csak magamban. ritka az olyan eset amikor hangot is adok ki, általában olyankor egyedül vagyok szóval mások előtt nem csinálok ilyesmit :D
2015. jún. 12. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!