Önértékelési probléma lehet?
Édesanyámnak ugyanilyenek voltak a szülei, és észre is lehet venni egyes reakcióin máig. Én azt tudom javasolni, hogy ilyenkor gondolkodj racionálisan. 13 évesen felsőfokú angolt letenni hatalmas dolog. Szerinted hány 13 éves mondhatja el ugyanezt magáról? Segítek, nem sok:)
Amikor olyasmivel találkozom, ami megingatja a saját önbizalmam, akkor én mindig objektíven, racionálisan nézem a problémát (legyen az régen, hogy nem mertem leszólítani egy csajt, vagy valami komolyabb). A nagy átlag mit gondol erről (fontos, hogy ne a közvetlen környezetedhez hasonlíts)? Egy idegen hogy látja ezt a helyzetet? Egy tanár mit mondana a szitura? és még hasonló kérdések. A lényeg, hogy NE ess kétségbe és bízz magadban!
Szuper csaj vagy! Költözz el otthonról, és bízz magadban!
Mérsékelt mértékben meg van ez az én szüleimnél is. De ők nem, vagy kevésbé bántóak.
"Szuper csaj vagy! Költözz el otthonról, és bízz magadban!"
13 éves. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!