Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy Férfinek bevallottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy Férfinek bevallottan önértékelési zavara van, akkor a Nő hogy tudna segíteni neki, hogy a Férfi a végén belé is szeressen?

Figyelt kérdés
Szeretnék neki segíteni, mert szerintem nincs oka, hogy önértékelési problémája legyen! És szeretném, ha rájönne, hogy azzal, hogy én segítek is neki ebben, kicsit felépíteni újra önmagát, rájöjjön, hogy többet akar tőlem - mert jelenleg éppen bizonytalan, hol ezt gondolja, hol azt. :(

2014. nov. 17. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

az ilyeneknek nincsen valódi kihívás az életében,ezért nem tudják magukat sem elhelyezni sem értékelni.

ennek fejlesztésére kiváló lehetőséget biztosít a küzdőport,azon belül is az ökölvívó edzés.

lányok körében is elég népszerű már a sportág te is lemehetsz és viheted magaddal a gyógyegeret is.

2014. nov. 17. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyből helyrejönne, hogy ha közölnéd vele, hogy kell neked.... Ennyi.
2014. nov. 18. 05:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Már közöltem hasonlóan, de bizonytalan velem kapcsolatban... :/
2014. nov. 18. 15:16
 4/7 A felhasználó ***** válasza:
Ha szereted akkor mondd el neki, ha pedig nem akkor ne próbáld manipulálni.
2014. nov. 18. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt kérdezhetném momentán mondjuk miért nem állnak a nők/lányok inkább azoknak az oldalára akiknek semmi bajuk? Nem jogos? Nem az túl egyszerű volna igaz?

Az emberi természetnek van egy olyan vonása hogy az egyszerűt létesíti előnyben minden mással szemben de itt ez nem érvényesül ahogy látom.

2014. nov. 18. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Az kell,ami nincs.

Minek állsz le egy önértékelési problémás emberrel? Szerintem nem lehet mindenkin segíteni.

Egyértelműen undorító viselkedés, ha hol ezt gondolja, hol azt! Te pedig a bábja leszel és lesed minden vágyát, lehúzod a bugyit,mert úgy gondolja ma, holnap meg majd eldob,mert amúgy gondolja.

Az önértékelési hibás emberek a legönzőbbek,mert el vannak a saját állandó problémáikkal és nem másokkal foglalkoznak.

Ne is reménykedj szerintem,és kicsit tűnj el az életéből,majd meglátod, hogy keresni fog-e egyáltalán magától! (fogadok,ha nem keresed 1 hétig,ő sem fog téged...)

2014. nov. 18. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát most 2 hétig nem beszéltünk, mert azt mondta, hogy most úgy érzi nem lehetne több köztünk, és én is úgy gondoltam már, hogy a haveri szinten meg kellett volna állni és nem feszegetnem neki, hogy most akkor lesz-e köztünk valami.

Eltelt 2 hét és magától jelentkezett, hogy rájött, hogy milyen jó velem. Viszont azt még nem tisztáztuk, hogy milyen szinten, de már nem is akarom feszegetni, ha akar engem, akkor úgyis kiböki, remélem. :/

2014. nov. 18. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!