Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utalom ezt a vilagot. Ti nem?

Utalom ezt a vilagot. Ti nem?

Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 01:08
1 2
 11/17 anonim válasza:
2015. máj. 19. 03:20
 12/17 anonim ***** válasza:
nem utálom elég jól el lehet benne lenni...elég sok hibája van, nem is kicsit, de ha megszokja az ember akkor el tud lenni, de akár lehet változtatni, nekem sikerült több dologban változtatnom a környezetemben...
2015. máj. 19. 07:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Én a politikusokat utálom inkább!
2015. máj. 20. 13:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Én az embereket utálom.
2015. jún. 4. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Csináljuk meg a Holdszem tervet!
2015. jún. 10. 16:38
 16/17 Doruss ***** válasza:

Nem utálom. Utálhatnám, tudnám utálni rendesen, lenne rá egy pár indok. Néha mérges is vagyok, de igazából nem mennék sokra az utálattal, csak még egy kicsit megnehezíteném a saját dolgomat.

A világ olyan, amilyen. Szar az egész, de ez van. Benne élek, és ez mégiscsak jobb mint a semmi. Szóval elvagyok.

2015. jún. 30. 18:09
 17/17 stormbot2003 válasza:
En unalmasnak gondolom ezt a vilagot. Mindenki atlagos es meg csak lehetoseg sincs annak aki olyanban jo ami csak ritkan johet jol. En szerintem egy olyan vilag sokkal jobb lenne ahol nem a gazdasag az elsodleges.
2019. ápr. 27. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!