Már majdnem egy éve, hogy szinte semmi nem érdekel. Mi történhetett velem? Hogyan tudnék változtatni?
Teljesen kikészít ez a helyzet. Nem tudom pontosan, hogy mi válthatta ki belőlem, mert "régen" nem ilyen voltam.
Pl. imádtam a munkámat, mindig haladtam a cél felé, most nem. Egy éve tart ez a dolog, azóta fel is szedtem vagy 10 kilót, tudom, hogy le kéne adnom, de nem teszem. Felfogom, tudom, hogy mit kéne tennem, mégsem csinálok semmit, pedig tisztában vagyok a következményekkel is.
Elnézést, ha kicsit kusza, de nagyon meg vagyok rémülve. Orvoshoz kéne fordulnom?
Szia!
Szerintem minél előbb fordulj orvoshoz, mert úgy látom, hogy amiket leírtál, azok depresszióra utaló jelek. Ha egy éve tart a dolog, szerintem még nincs olyan késő, hogy rövid időn belül orvos segítségével ne tudnának fordítani a helyzeten.
Azért írok Neked, mert engem depresszióval kezelnek évek óta, mert nagyon későn fordultam orvoshoz. Most már tünetmentes vagyok, de még szednem kell a gyógyszert.
Már az is biztató jel, hogy írtál a problémáddal kapcsolatban erre az oldalra.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!