Az életem romokban hever, nincs miért éljek, már az öngyilkosság kerülget engem, hogyan tudnék változtatni az életemen?
Akinek X évesen széntén nem volt még mindig barátnője, és még egy csók sem csattant el soha az életében, annak legalább az megadatott, hogy felvették egyetemre, vagy jól tanul stb. De én annyira szerencsétlen vagyok, hogy még ez sem adatott meg.
A másik nagy problémám, hogy gátlásos vagyok, nehezen kommunikálok az emberekkel, félek kimenni..akár a boltba is.
Most 19éves vagyok, és ott tart az életem,hogy lassan el kéne mennem dolgozni. Soha, semmit sem dolgoztam még, és nagyon félek. Nem is igazán a munkától,hanem az emberektől, h. kigúnyolnak stb.
És ezért nem is szeretnék dolgozni, inkább..inkább megölöm magam:D Egy normális embernek ez biztos hülyén hangzik, de vmi baj van az agyammal szerintem, ami miatt ilyen hülyeségeket gondolok. A szüleim meg ragaszkodnak hozzá hogy dolgozzak. Nem maradhatok otthon. (jó ezt meg is értem)
Aki tudna segíteni,vagy bíztatni, attól szívesen várok privátot, aki nem, az úgyis hülye kommeteket fog írni:D
És még valami. Aki most épp arra gondol, hogy olyan kommentet írjon, ami szerinte vicces,de nekem rosszul esik,akkor egy picit gondoljon bele, hogy milenne fordított esetben.
Egyformák vagyunk. Meghalunk együtt? Én már nem akarok változtatni. :)
19/F
Én csupán két dolgot nem értek.
- Ha szerencsétlen vagy a magánéletben, akkor miért nem próbáltál jól tanulni, a karrieredre koncentrálni, hogy legalább anyagilag vidd valamire? Különben meg nem késő még változtatnod ezen.
- Miért kell nevető smiley-t tenni a mögé, hogy megölöd magad? Így nem lehet komolyan venni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!