Az életem romokban hever, nincs miért éljek, már az öngyilkosság kerülget engem, hogyan tudnék változtatni az életemen?
Akinek X évesen széntén nem volt még mindig barátnője, és még egy csók sem csattant el soha az életében, annak legalább az megadatott, hogy felvették egyetemre, vagy jól tanul stb. De én annyira szerencsétlen vagyok, hogy még ez sem adatott meg.
A másik nagy problémám, hogy gátlásos vagyok, nehezen kommunikálok az emberekkel, félek kimenni..akár a boltba is.
Most 19éves vagyok, és ott tart az életem,hogy lassan el kéne mennem dolgozni. Soha, semmit sem dolgoztam még, és nagyon félek. Nem is igazán a munkától,hanem az emberektől, h. kigúnyolnak stb.
És ezért nem is szeretnék dolgozni, inkább..inkább megölöm magam:D Egy normális embernek ez biztos hülyén hangzik, de vmi baj van az agyammal szerintem, ami miatt ilyen hülyeségeket gondolok. A szüleim meg ragaszkodnak hozzá hogy dolgozzak. Nem maradhatok otthon. (jó ezt meg is értem)
Aki tudna segíteni,vagy bíztatni, attól szívesen várok privátot, aki nem, az úgyis hülye kommeteket fog írni:D
És még valami. Aki most épp arra gondol, hogy olyan kommentet írjon, ami szerinte vicces,de nekem rosszul esik,akkor egy picit gondoljon bele, hogy milenne fordított esetben.
#8-as te se vagy teljesen komplett és erkölcsös, így hogy adhatnál tökéletesen jó tanácsot,
én is voltam még ennél százszor rosszabb helyzetben és nekem számított a biztatás, főleg az Anyukámé és az Apukámé. Na az meg miféle viselkedés, h menjen el egy ribihez?!? Fel vagyok háborodva hol itt az erkölcs ?!? Hát sehol.
#1. Na ez az,ami nem megy.:/
#2. Hihetetlen, hogy van még egy iyen szerencsétln,mint én..Melyik épületről ugorjunk le?:D
#3. Köszi a bíztatás.
#4. Nemvagyok bátor sajna. De köszi, kedves vagy :)
#5. A múlton nem tudok már változtani. Hülye voltam. Egyébként ez a hülye gátlás miatt nem ment a tanulás sem. Kigúnyoltak az osztálytársaim,és nem tudtam a tanulással foglalkozni. Rettegtem minden nap, hogy most mit fognak mondani. Nem tudom már miért írtam a smiley-t.
#6. Megpróbálok:D
#7. Azt nem tudhatod, hogy gyötrelmesebb e, ez csak egy része az életemnek, ennél rosszabb dolgok is történtek velem.
#8. Te nem voltál soha gátlásos, ezért nem fogsz sose megérteni. Vannak ilyen emberek.
#9. Már tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni,de nem sok esélyt látok arra, hogy sikerüljön is. Ilyen hozzáállással:/
#10. Egyetértek:D
#11. Egyetértek veled is.
#12. Igen,pesti vagyok,de nekem nem olyan könnyű"nem fölvenni" amiket rám mondanak. Megpróbáltam már, de nemsikerült.
Huhh
Az a NewFree gyerek egy szupermen. Az egyetem mellett főmunkaidőben dolgozik, olyan fizuval, hogy önellátó, letette a jogsit, vett magának egy autót és még a szüleit is támogatja anyagilag és közben még arra is van ideje, hogy leszopasson egy-két ribit a buliban. Most meg már cég alapításon gondolkozik! :D
El ne hidd amúgy, egy gamer kocka a gyerek, tesped a gép előtt nagy részt, a számítógépes témakörbe is szokott írogatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!