Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az értelme az életnek?
A mai világban már nem a szaporodás, hiszen messze felülmúltuk a többi élőlényt.
Esetleg az örömök átélése, vagy maga a szex.
De, kérdem én, ha valaki nagyon szerencsétlen (példa kedvéért én) akkor miért kell neki az élők soraiban maradni.
Az egész csak egy rohadt álom nemde?
15/F
Ez a kérdés bennem is sokszor felmerül... És mindig arra jövök rá,hogy semmi.. Főleg így biszexként, hogy mindig olyanba szeretek bele, aki soha nem lehet az enyém... De akinek van családja/párkapcsolata,ott már más a helyzet..:)
L
Bizony ez legtöbbször helyzetfüggő dolog,kinek milyen az élete.Szerintem semmi értelme nincsen,és egy nagy kalap f*s az élet,de pont azért,mert az én helyzetem is nagyon komplikált és szerencsétlenségek hada érkezik hozzám folyamatosan,míg mások boldogok... Nekem meg semmi nem jut a boldogságból,egy fikarcnyi sem.
23/F
Egyébként szerintem azzal van a baj, hogy hajlamosak vagyunk arra, hogy azok a dolgok miatt sírunk, ami nincs, ahelyett, hogy értékelnénk azt, ami van...:)
2voltam
örömök átélése,találni olyanokat akik szeretnek,
elérni az álmaidat.
Hidd el mindenki megtalálja az élet értelmét,találsz majd lányt aki szeret,megvalósítod az álmaid,utazgatsz stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!