Mi baj van velem? Csak én vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, mintha...mintha várnék valamire!Valami nagy durranásra de ebben a hónapban pl. végig azt éreztem, hogy várom hogy mi lesz (reggel felkeltem) suliban, aztán következő óra, mi lesz délután(vajon??)mi lesz este , mi lesz másnap Mindig várok!Egész , életemben!Egyáltalán, mire jó az élet (már abból a szempontból, hogy semmit nem csinálunk, csak várunk és várunk)Vagy csak én érzek így?2010. febr. 23. 18:39
1/3 anonim válasza:
tökéletesen igaz rám is ez. mindig a jövőt várom, csak a jövőről álmodozom a jelen nem is érdekel és ez nem is lenne olyn rossz de én már kicsit túlzásba viszem...
2/3 anonim válasza:
ez velem is gyakran előfordult már. szerintem próbáljatok meg valami célt kitűzni magatok elé, valami hobbit keresni. kell valami ami feldobja a mostani életeteket. izgalomra vágytok nem csak a szürke hétköznapokra. szerintem:)
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet, de bármit csinálok akkor is várom pl. hogy hazaérjek, ha meg...Az a baj mindig a jövőt tervezzük(akkor ezek szerint:D)ÉS a jelent észre sem vesszük, de a jelen az amiben vagyunk mp.-n ként más a jelen, és a jövő is 1 perccel később a most-nál is a jövő.És ez a baj...
2010. márc. 22. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!