Akkor most ássam el magam, mert nem vagyok fehér bőrű?
Anyukám félig portugál, félig görög. Apukám magyar. A bőröm színe emiatt a keveredés miatt sötét, vagyis olyan, mint egy tipikus mediterrán embernek. A legtöbb ember cigánynak néz, ami azért megint csak nem fair :( (Tudom, hogy őket utálják itthon, stb) Meg a pasik is inkább a fehér bőrű lányokat szeretik. Úgy érzem, lenéznek, egy nulla vagyok, nincs önbizalmam. Nem szeretem ezt az "adottságomat", mit tgeyek ez ellen, hogy fogadjam el? :(
19L
Fura. Nekem lányként nagyon tetszenek a mediterrán típusú férfiak, az ideálom a sötét haj, sötét szem, barna bőr.
Ezért azt gondolom, hogy biztosan nagyon sok férfi is van, akinek te tetszel.
És nem hiszem, hogy mindenki cigánynak néz. Azért a vonásaid biztosan nem olyanok. Meg aki megismer, az úgyis tudja, hogy honnan származol. Talán a neved is idegen hangzású.
Dehogy! Én ismerek egy lányt, akinek az apukája arab, és nagyon szépnek tartom. Mondta, hogy őt is nézték már cigánynak, de szerintem nem cigányos. És ugyancsak meg szokták nézni a pasik, nem egy átlagos kinézetű csaj (pozitív értelemben).
Én nő vagyok, északi típus, de tökre tetszenek a mediterrán típusok, nőben is, férfiban is. És szerintem sokan vannak így ezzel.
Mióta élsz itt? Azzal nincs baj, ha cigánynak néznek. Az emberek nem nézik le a cigányokat, csak azokat, akik "olyanok, mint a cigányok".
Aki tiszta, rendes, dolgos, kedves stb., azt csak néhány ostoba, üresfejű szólja meg.
Ismert embernek lenni áldás és átok is egyszerre. Nézd meg Papadimitriu Athinát. Ő - amennyire tudom - teljesen görög. Ha bántják is, nem a származása miatt.
Ha telesen civil lenne, akkor is így volna, megítélésem szerint.
én baromi szexinek tartom a sötétebb bőrt, persze, így is lehet valaki visszataszító. Nem tudom milyen kisugárzásod van, de ha meg nézed ezt a nőt, hát én szó szerit elképedek ha meglátod [link]
Nem konkrétan a bőrszín a gond szerintem, csak az önbizalom, amúgy ha fehér lennél, szépnek találnád magad?
.Egy nehezen ismerkedős srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!