Szeretnéd megtudni a halálod pontos dátumát?
Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 23:09
21/33 anonim válasza:
ez egy elég kétoldalú kérdés mert ha tudod az azért jó mert eltudsz köszönni szeretteidtől kitudod élvezni még az életet.de ha váratlan ér ezeket nem tudod megcsinálni viszont nincs benned az a tudat hogy holnap...de én szeretném tudni
22/33 anonim válasza:
De ha belegondolunk, akkor ez mekkora hülyeség, figyeljetek, ha pl most megmondanák nekem, hogy 2év mulva meghalok, de én még aznap megölöm magam, akkor mért volt az a pontos dátum, hogy 2 év múlva?
23/33 anonim válasza:
En szeretnem tudni, mert lehet hogy hamarosan meghalok es akkor legalabb nem terveznek gyereket, hogy ne maradjon arva.
25/33 anonim válasza:
Én igen mert:,h előtte el tudjak köszönni a szeretteimől,és tudjam h amit el szeretnék érni az életemben,azt addig el is érjeem:)
De mondjuk nem mert:Nem lenne jó mondjuk az utolsó hónapban számolgatni a napokat h mennyi van hátra..
27/33 anonim válasza:
Én igen, főleg azért, mert nagyon kíváncsi vagyok!
28/33 anonim válasza:
Csak ha változtathatnék rajta.
29/33 anonim válasza:
Nem.Ha azt mondanák, 96 évesen halok meg, akkor is be pánikolnék, hogy már csak annyi van hátra...
Pedig nem szeretek élni.
30/33 anonim válasza:
én biztzos hogy nem akarom tudni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!