14 év körüli lányok, nektek milyen fiúk tetszenek?
Külsőleg és belsőleg (?) is kéne
14/F
Kulso:
Nagyon nagyoooon bejon ha a fiu rocker,tetszik a hosszabb haj mert kuloneges,de a roviddel sincs bajom.Legyen magasabb nalam xd (164 cm vagyok).En kifejezetten unszimpi a pawa stilus...
Belso:
Nekem is az osszes fiu aki tetszett eddig az kocka,szeretem ha perverz, vicces, okos egy fiu :) ..
13/L
14/L
Belső:legyen vicces és bolond, olyan aki nem egy zseni de azért legyen egy józan paraszt,lehessen vele hülyülni, és olyan aki mások társaságában nem hülyül meg, és főleg olyan aki szeret :)
Külső: szerintem legyen magas, erős, de ne egy kigyurt állat , bár akkor inkább vékony :) szemszin mindegy, a haja-szőkétől a barnáig-vörös fekete ne legyen, legyen stilusa, tornacsuka, valami sötét pulcsi, meg valami farmer :D igazából csak az a lényeg h ne legyen páva :)
remélem tudtam segíteni :)
Figyelj! Tudom, hogy 'lejárt kérdés', amire éppen választ írok. De megteszem, ha valaki mégis ide téved majd és elolvassa talán az én válaszomat is.
Az én ideálom 'a' fiú. Értsétek ezt úgy ahogy akarjátok. Írhatnám, hogy ilyen-olyan izmos, okos, vicces stb..
De nem mondom meg, hogy milyen legyen. Én nem tűzök ki magam elé példát, hogy 'csak ilyen lesz'. Nem tudhatod előre, hogy legközelebb ki lesz az, akibe beleszeretsz.☺ Legyen a fiú: kevésbé vicces, vagy kevésbé jó fej.. Lehet, hogy pont a 'hibái' lesznek, amiket imádni fogok. A lényeg, hogy fogd meg a lányt valamivel. Ismerkedj és ne rögtön akard a dolgokat. Adj időt magatoknak. Csak.. ne legyél túl nyomulós és ne siess el semmit.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!