Tegnap levágattam a hajam vállig érőre és szeretem meg mindenki mondja, h jól áll, de attól "félek", h a fiúknak nem fog tetszeni és én se tetszek így nekik. Mi a véleményetek erről és nektek tetszenek a félhosszú hajú lányok?
Hát van akinek jól áll van akinek nem:D
Nekem is el van töredezve, de nem vágnám le soha vállig..bátor vagy:) De ezt nyár elején kellett volna mondjuk><":) AKkor nőhetett volna még:D
Én is levágattam belőle sokat,aztán újra kivasaltam 2x és néztem, hogy.."megint ugyan olyan ><"
mind1..le kell szoknom róla:D
16/L
Tehát most vállig érő??
Minden a kisugárzásodtól függ. Ha mosolyogva azt érezteted, hogy meg vagy elégedve magaddal, akkor fogsz tetszeni a srácoknak.
Sok sikert!
17f
Nem tűnt fel, hogy a világsztárok 80%-a az elmúlt 3 évben levágatta a haját 5-10 centisre???
Természetesen ahogy levágatták a hajukat a pasik még csak rájuk se köptek.
Sőt nekem is rövid a hajam, olyan rövid, amitől te öngyilkos lennél. Egy barátnőm kopasz. Furcsa mód neki van pasija, rám pedig ugyan annyian mozdulnak, mint amikor még hosszú hajam volt. Biztos a levegőben volt valami..
Egy nő nem a derékig érő hajától lesz az. Oké ezt ne egy 16 éves lánynak kezdjem el magyarázni...
Szerintem az összes pasi undorodni fog tőled.. Vállig érő haj, nem is értem, hogy merted levágatni. Nem vagy igazi lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!