Lelkiismeret-furdalásom van, hogy a szép lányok tetszenek. Mit gondoltok?
Kösz a válaszokat!
Második! Én úgy érzem ez nem az ízlésem problémája. Általában a szép szót azokra a lányokra használom, akik arányos testűek (de nem feltétlen modell alkat), szép a bőrük pl. Azokra, akikkel tipikusan el tudom képzelni, hogy vannak fiúk akik járnának velük. A "tetszik" vagy "helyes" szót szoktam arra használni, ha egy lánnyal én járnék, mert látok a tekintetében valami vonzót, ami megfog. Tehát pl nem minden szép lánnyal járnék...
A fenti példám esetében pedig a ronda lány tényleg objektív véleményem szerint nem volt szép, és nem csak nem tetszett. Lehet valaki beleszeret a belsője miatt, de rohadt nagy hátránnyal indul a külseje miatt, úgy értem elég kevés férfi akar szerintem eljutni oda hogy tényleg megismerje... Nekem ez azt jelenti, hogy elve kevesebb esélye van a boldogságra, és ezért zavar hogy én is azokért a lányokért vagyok általában oda, akik külsőre is a legtöbb férfi szerint jól néznek ki...
Na ez most kicsit kusza lett, várok további véleményeket, főleg fiúktól hogy ők hogy élek meg az ilyet. Tehát pl ők sajnálják-e a ronda lányokat, vagy csak nem törődnek velük, vagy észre sem veszik hogy vannak... Vagy valamiért pont őket keresik...
előző:
Nincs veled semmi baj, ezt nevezik szexuális szelekciónak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!