Mit tegyek? Nagyon rossz.
Ezt 10 évvel ezelőtt én is írhattam volna :)
Ne keseredj el! Az osztálytársak le vannak szrva! Majd eljön még az idő, amikor írígykedhetnek rád, amikor te sokkal több leszel, mint ők! :) anyukám világ életében alkoholista volt és vert engem, meg éjjel elzavart a pcsába, hogy aludjak az utcán, mert neki úgy tartja kedve... Túléltem azt is, hogy nem voltak barátaim, azt is, hogy folyton bántottak, cikiztek, gonoszak voltak velem, meg túléltem anyámat is. 24 évesen már én röhögtem mindenkin, aki anno bántott engem. Kitartás! :)
Erre nem tudok választ adni.
Megpróbálok segíteni.
Tudod,ez a mai világ,LESZARJA a személyiséged.Mindenkit márkát,logók vezetnek,közben észre se veszik,hogy az egész a saját kárukra megy.Lehet hogy azért cikiznek,mert ódivatúan öltözöl,vagy nem éppen vagytok dúsgazdagok,hogy márkás cuccokat hordjál,lehet testmagasság,vagy valaki kövér,stb..Ezer indok van,de ilyen az ember:mindenki felett pálcát tőr.Téged az osztályodban kiközösítettek maguknak.De egy kicsit kitérve.KIKÖZÖSÍTETTEK,vagy CIKIZNEK?Nem mindegy.Ha cikiznek,az csak egy rossz szokás,viccelődnek,valójában azok a személyek szeretnek.Viszont ha valakit kiközösítenek akkor még nem is cikizik akik igazán jól csinálják azok még hozzá se szólnak és az benne a legrosszabb hogy a kiözösítők nem tudják hogy szeretik és nem akarják elveszíteni azt az embert.Gondolom azt érzed,és rosszul esik,hogy senki se áll veled szóba,levegőnek néznek(kivéve szekáláskor).
Tehát,ha valakit kiközösítenek,nem biztos hogy tenni kell ellenne,beszélgess velük,hogy mi a bajuk veled.Ilyenkor közösítsd vissza őket,hiszen nem kellenek neked.Keress barátokat.Legalább is,keress egy embert,akivel megtudod beszélni a problémád,amolyan legjobb barát szerűség.Ha akarsz erről beszélni,nyugodtan írj rám és megpróbálok segíteni.
14/f
Szorítsd össze a fogad és tűrj még. Én is sokszor éreztem így sulis koromban.
A sulival és a családdal az a baj, hogy kötelezőek. Oda.b.asszák mellénk az osztály társakat, mert meg kell tanulni alkalmazkodni. Ez rendben is volna, ha volna tolerancia, stb... de csak csorda szellem van és nem tolerálják, ha valaki kilóg bárhogyan is.
A családba meg bele születünk és kész. Tetszik-nemtetszik, ez van.
Viszont, eljön majd az az idő, amikor a magad lábára állsz és el döntheted, kiket akart tudni magad körül, milyen közösségben érzed jól magad. Az, amit mások furának gondolnak, lehet máshol természetes. Ott fogod igazán otthon érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!