Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most megis mi a baj velem?!

Most megis mi a baj velem?!

Figyelt kérdés
14vagyok, lány..tul vagyok par gkndon bajon foleg magam miatt...10 voltam amikor eloszor artommam magamnak..akkor csak gondolatban (kikeszitett egy tanar aki miatt kesobb pszihologushoz is jarta) majd 11-12 lehettem mikor megprobaltak kikozositeni az uj iskolaban de valahogy "lekuzdottem" oket..majd 12-13 eves korom kozott vagdostam magam...sojat veszekedtem a szuleimmel meg az iskolaban is ertek negativ szobeli es lelki bantalmazasok...mara mar tiszta a lelkiismeretem es rendbe jottem dr mostanaban rosszabb a kedvem...ez depresszio?:o v ez mi? bocsi a helyesirasest es hogy nincs ekezetem...

2015. márc. 24. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

nem, dehogy.. az embernek néha jó a kedve, néha szomorkodik. Meg kell találni, mi vigasztal -

szép zene?

ezek szépek, hallgasd egy kicsit https://www.youtube.com/watch?v=V60USaluxGA

2015. márc. 24. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) ha lesz időm meghallgatom:)
2015. márc. 24. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
én is tudom milyen ez :/
2015. szept. 7. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!