A fiúnak barátnője van és mégis velem jár. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy barátom... vagyis nemtudom,hogy a barátom-e.. A fiúnak rajtam kívül van egy másik barátnője,és én tudok róla viszont Ő nem tud rólam.. És mivel a fiúval egy suliba járok mindennap találkozok Vele, megölel megcsókol meg minden,így az egész iskola előtt... de nemtudom mit csináljak,mert félek,ha elmondom a fiúnak,hogy választania kell a másik lányt választja helyettem, viszont akkor én nem élem túl:(Ő a életem szerelme..:SMit csniáljak..?Szerintetek?:| köszönöm a válaszokat!2012. szept. 26. 14:54
1/10 anonim válasza:
Szerintem a fiú barátnőjével beszélj. És utána (nagy eséllyel) szakítani fogna. Bár ez elég aljas dolog...
A másik, hogy a fiúval beszélj. Ha nem téged választ akkor nem is érdemli meg, hogy veled legyen.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.(:
de ha nem engem választ..nem is tudom...:S
2012. szept. 26. 15:11
3/10 anonim válasza:
Hat nem tudom te hogy vagy vele de engem elegge zavarna ha a "baratom" egy masik csajjal csokolozna.Szerintem beszeld meg a fiuval.
4/10 anonim válasza:
És ha téged választ? Akkor te leszel a bnő és lesz egy másik "szerető" akit talál melléd és eltitkol előled. Vagy csak simán azt mondja h szakított mikor nem. Mit vársz mégis tőle? A bnője szemébe hazudik. Bizonyítottan nem tud őszinte lenni. De ha neked egy ilyen kell... Ez van. Am sztem ki fogod nőni majd ha lesz egy kis önbecsülésed. Csak idősebb korodban kerüld a házas pasikat mert egy bölcs nő nem kezd olyannal akinek párja van.
5/10 anonim válasza:
Még ha téged is választ.... miből gondolod, hogy veled nem tenné meg ugyanazt mint a mostani barátnőjével? Egyértelmű, hogy egyikőtökbe sem szerelmes... ha az lenne akkor nem lenne 2 csaja egyszerre. És te azt honnan tudod, hogy nincs harmadik illetve negyedik is rajtatok kívül?
6/10 anonim válasza:
Lehet neked ő az életed szerelme,de te neki nem.Te nem tudnád mit csinálj ha szakít veled,de ő igen.Keres egy másik krvát.
7/10 anonim válasza:
hidd el nem Ő életed szerelme...
8/10 anonim válasza:
feküdj le a sráccal és kiderül mennyire szereted.... esetleg keress neki egy harmadik lányt.
9/10 A kérdező kommentje:
igazatok van,köszönöm a kommenteket
Azt is megkaptam már,hogy csak azért van velem,hogy smároljon,de mindegy..
Sajnálom szegény barátnőjét is.. mert tudom milyen érzés..szóval hagynom kéne?:| nem vagyok képes rá..
2012. szept. 28. 13:17
10/10 anonim válasza:
ha ketten vagytok neki, akkor jobb lesz minél hamarabb kilépni ebből az egészből sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!