Mi a hiba bennem?

Figyelt kérdés

A pasik, akik valamilyen úton-módon részesei az életemnek, egy idő után megszakítják velem a kapcsolatot vagy ok nélkül letörölnek a facebookról. Pl.:

- randiztam egy sráccal, mindketten jól éreztük magunkat, utána nem keresett, pedig azt mondta, fog

tegnap írt egy smst: bocsi, hogy nem írtam, de találkoztam valakivel, akivel ott tartunk, hogy már szeretjük egymást

pont.

- kétszer randiztam egy másik sráccal is, a harmadik randira viszont már nem került sor

azt mondta, ő nem áll készen egy komoly kapcsolatra

megértettem, elfogadtam

nem kerestem egy darabig, majd úgy voltam vele, hogy ma ráírok, megkérdezem tőle, mi újság

észrevettem, hogy letörölt

pedig nem haragban váltunk el

- egy harmadik srác azután nem keresett, hogy nem aludtam ott nála, mert a barátnőm, akit hónapokkal ezelőtt láttam, fontosabb volt

én csak filmet akartam nézni, gyanítom ő nem és miután látta, hogy nem tud elsőre megfektetni, nem keresett többé

szúrópróba szerűen ráírtam másnap, megkérdeztem, talizunk-e szombaton, azt mondta, nem ér rá... addig mindig ráért

- és a negyedik pedig elhívott randizni, de elhalasztottuk másnapra

azután letiltott

viberen viszont fennmaradt nekem, amikor megkérdeztem, miért csinálta, kiírta, hogy látta és nem válaszolt

és így tovább

Bennem van a hiba? Olyan rosszul esik, hogy sokszor magyarázat nélkül eltűnnek, aztán hónapokkal később bejelentik, hogy van más... mindig más. Ó és a legjobbat nem mondtam még. Az exemet. Akinek a szakításunk után 1.5 hónappal lett egy menyasszonya. Vagy már akkor is volt, amikor velem járt? Vagy én voltam a szerető?

Belefáradtam. Légyszi mondjátok el, mit rontok el mindig.

21/L

2015. márc. 22. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján semmi. :D
2015. márc. 22. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
De akkor miert? Miert nem maradnak velem?
2015. márc. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!