Mi a hiba bennem?
A pasik, akik valamilyen úton-módon részesei az életemnek, egy idő után megszakítják velem a kapcsolatot vagy ok nélkül letörölnek a facebookról. Pl.:
- randiztam egy sráccal, mindketten jól éreztük magunkat, utána nem keresett, pedig azt mondta, fog
tegnap írt egy smst: bocsi, hogy nem írtam, de találkoztam valakivel, akivel ott tartunk, hogy már szeretjük egymást
pont.
- kétszer randiztam egy másik sráccal is, a harmadik randira viszont már nem került sor
azt mondta, ő nem áll készen egy komoly kapcsolatra
megértettem, elfogadtam
nem kerestem egy darabig, majd úgy voltam vele, hogy ma ráírok, megkérdezem tőle, mi újság
észrevettem, hogy letörölt
pedig nem haragban váltunk el
- egy harmadik srác azután nem keresett, hogy nem aludtam ott nála, mert a barátnőm, akit hónapokkal ezelőtt láttam, fontosabb volt
én csak filmet akartam nézni, gyanítom ő nem és miután látta, hogy nem tud elsőre megfektetni, nem keresett többé
szúrópróba szerűen ráírtam másnap, megkérdeztem, talizunk-e szombaton, azt mondta, nem ér rá... addig mindig ráért
- és a negyedik pedig elhívott randizni, de elhalasztottuk másnapra
azután letiltott
viberen viszont fennmaradt nekem, amikor megkérdeztem, miért csinálta, kiírta, hogy látta és nem válaszolt
és így tovább
Bennem van a hiba? Olyan rosszul esik, hogy sokszor magyarázat nélkül eltűnnek, aztán hónapokkal később bejelentik, hogy van más... mindig más. Ó és a legjobbat nem mondtam még. Az exemet. Akinek a szakításunk után 1.5 hónappal lett egy menyasszonya. Vagy már akkor is volt, amikor velem járt? Vagy én voltam a szerető?
Belefáradtam. Légyszi mondjátok el, mit rontok el mindig.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!