Bennem van a hiba? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
Szép, okos, intellignes lány vagyok. Van humorérzéket de érett is vagyok. Imádok beszélgetni és segíteni másoknak. Külsőleg úgy gondolom normális alakom van (normális allat a formásat nem pedig a deszkát értem). Szerintem az öltözködésemmel sincsen semmi baj. Minden alkalomra tudom hogy mi illik. Akkor miért van hogy még mindig nincsen barátom? Tényleg ennyire gáz már a mai világban ha nem egy hülye liba vagyok? 15/L2014. szept. 14. 14:00
1/9 anonim válasza:
Lehet azért, mert beképzelt vagy.
2/9 anonim válasza:
Az első válaszolóba nem lehet belekötni. És nem is érdemes megpróbálnod, kérdező.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért mert nem irtam le a hibáimat meg nem biztos hogy bekepzelt vagyok. De akkor tessek a hibaim: stresszes vagyok, konnyen megsertodom, nem tudom elfogadni magamat, sok mindentol felek, neha tulzasba viszem a fecsegést. Tisztaban vagyok a hibáimmal. Azert az elso es a masodik valszolotol is varnek egy valaszt hogy igy mi a helyzet. Köszönöm a megjegyzeseket.
2014. szept. 14. 19:37
4/9 anonim válasza:
Ezek a hibák nem olyan durva hibák, mint amennyi csodás tulajdonságot felsoroltál magadról magadnak ajándékba.
5/9 anonim válasza:
Persze lehet, hogy tényleg szép, és okos vagy, de van a másik lehetőség, hogy beképzelt vagy, és csak azt hiszed magadról, hogy szép, és okos vagy. És mivel ezeket a jó tulajdonságokat szemrebbenés nélkül leírtad, és még csak a "szerintem"-et sem tettél elé, a második lehetőség tűnik valószínűbbnek.
6/9 A kérdező kommentje:
Konnyebb elrejteni mint leirni a rossz tulajdonsagokat:) de itt van meg par: lusta, kicsit rendetlen, sajnos sokszor nem tudom megallni hogy ne az enyem legyen az utolso szo. De ugy gondolom a hibakat konnyen lehet kezelni.
2014. szept. 14. 19:59
7/9 A kérdező kommentje:
Soha senki nem mondta ram hogy bekepzelt vagyok. Szerintem nem bun hogy tisztaban vagyok a jo tulajdonságaimmal. Csak ugy mint a rosszakkal. De szerintem te sem szivesen emlegeted az osszes hibadat.
2014. szept. 14. 20:02
8/9 anonim válasza:
Hát, én azért megnézném, hogy mennyire vagy szép, minden hátsó szándék nélkül. (=Nem örömszerzési célokra.) Általában ilyenkor jön a mások által szépnek mondott, stb. finomítás, amiről mindannyian tudjuk, hogy mit jelent...
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nekem mondták már, hogy szép vagyok, de ettől függetlenül nem tartom magamat szépnek. Szerintem ez tök normális dolog. Ha esetleg olyan napom van, hogy azt gondolom "jó, most talán egész csinos vagyok", akkor sem mondom ki, mert egyáltalán nem biztos, hogy így van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!