Hogy találhatnék magamra?
Keresem Önmagam. Nagy vonalakban ismerem is. Tulajdonképpen semmi extrát nem várok, mint, hogy megismerjem Önmagam és egyszer végre határozottan álljak magam elé. Túl sok a mi van ha? De miért így vagy úgy? Tele vagyok kérdésekkel, és nem tudom a választ. Nem az a baj, h most nem tudom, hanem az elmúlt időszakban soha. Nem tetszik ami most van. Folyton elégedetlen vagyok, úgy érzem valami nagy dolog vár rám az életben és azért nem találom a helyem. Régebben tudtam ki vagyok és mit akarok. Képes voltam belevágni az életbe. De most? Most nem tudom mi van, nem ismerek Önmagamra. Befásultam? Ötletek?
Pszichológusnál már jártam, nem jutottunk előrébb.
25L
Ez egy olyan stádium, amibe sokszor én magam is beleesek. Néha nehéz megfogalmazni az érzéseket, gondolatokat, viszont erre is roppant egyszerű a megoldás méghozzá egy szó, ami mindent képes visszafordítani. Az nem más, mint az: ELŐRÖL!
Mindent újrakezdeni, mindent újragondolni, újraszervezni, újracsinálni... Változtass! Nem találod önmagad? Hát addig keresd, amíg meg nem lesz! Borítsd fel a szokásaidat, csinálj mindent ellenkezőleg, mint amit eddig! Változtass a stílusodon Pl eddig komoly zene? Akkor most legyen rock! Eddig visszahúzódott voltál? Legyél szabadszellemű! Próbálj ki új ízeket, illatokat...stb. Ha sokszor megismétled, akkor biztosan megfogod találni önmagad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!