Mit kéne tennem? Szinte rettegek minden nap!
16:45 azt kérdezte mit kéne tennie nem azt,hogy mi történt veled ;)
Egyébként hordj magadnál te is kést/gáz sprayt, és ha lehet midig ülj legelől a buszsofőrnél. Vagy ha jobb idő lesz, menj biciklivel iskolába.
De ez nem normális,hogy ennyire félsz. Beszélgetni kéne valakivel..(szekemberrel, vagy édesanyáddal.) mert ez paranoia. De lehet,hogy majd kinövöd.
Én a cigányokkal vagyok így.
Vettem gáz sprayt és részt vettem egy 5 alkalomból álló gyorstalpaló önvédelmi oktatáson.
Nem mondom, hogy kevésbé félek, de már van egy szintű biztonsági érzetem.
De amúgy szerintem meg épp a piros 7sel járj, mivel azon sokan vannak és ha félsz hogy leszúrnak, akkor kisebb az esélye, hogy téged találnak be, mivel azon a buszon moccanni sem lehet. Az ilyen emberek szerintem ha ilyet akar csinálni az ajtónál álló/lévő embert fogja célkeresztbe venni, mert megszúrja és máris leszáll és elfut, nem fog bemászni a tömegbe megszúrkodni egy 14 éves lányt és amíg te jajveszékelsz megpróbál kikecmeregni a "dugóból".
Engem volt, hogy a Móricz és Kosztolányi közt gyalog menet fényes nappal a járda közepén kapott el egy cigány a nyakamnál fogva ott mentek el mellettem az emberek, az autósok és senki sem állt meg segíteni. Hanem amikor kiszabadítottam a nyakam és tovább mentem kérdezték meg, hogy jól vagyok e? ÉS ha nem mit csinálnak? Nem hogy a csávó karmai közül szedtek volna ki.. Szóval ilyen szempontból nem lehet bízni az emberekben
De ha pl. egy cigány megtámad ahogy az egyik lány írta, hogy letaperolta (leghátul ültek a buszon) arra van a szája, hogy sikítson mint egy fába szorult féreg gyors felpattan megnyomja a vészjelzőt és ennyi. Nem kell ám hagyni magad abban a hitben hogy legalább gyorsan túlesel rajta.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!