Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan oldjam meg, hogy újra...

Hogyan oldjam meg, hogy újra beszéljünk? .

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam akivel szeptember óta nagyon jóba vagyunk szint minden szünetbe együtt vagyunk beszélgetünk,sokan azt hiszik hogy mi együtt vagyunk.2 hete azonban lett egy barátja nem volt gond mert csak barátok voltunk ugyanúgy beszélgettünk folyamat együtt voltunk ,de a pasija nagyon féltékeny lett rám már nagyon kiakadt... de a lányt még nem nagyon érdekelte mert velem is beszélni akart ugyanúgy.Hétfőn nőnapra vittem neki csokit oda adtam neki megölelt minden beszélt pasijával és azóta megváltozott nem akar velem beszélni, Ma reggel beszéltünk picit végig azt figyelte hogy a barátja ne lásson meg minket,de meglátott odajött és nem beszéltünk tovább.. Nem tudom hogy lehetne megoldani ezt a problémát mert én ugyanolyan jóba szeretnék vele lenni mint eddig.
2015. márc. 11. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Előre is elnézést kérek és tényleg nem direkt provokálom ki, de te fiú vagy lány vagy mert számomra ez nem nagyon derült ki.
2015. márc. 11. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
16 fiú
2015. márc. 11. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!