Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyet még nem tapasztaltam...

Ilyet még nem tapasztaltam hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
Volt egy általam rühelt osztálytársam aki rendíkvül agresszív volt.Történt valami rosz az életemben és tudatt alatt átvettem az ő személyiségét:én is ideges vagyok,szerem a horrorfilmeket ,erőszakos vagyok,szeretek hullát rajzolni és megszerettem a metál műfajt.Bűntudatom van ezek miatt,de valamiért vonzanak.Azelőtt egyiket sem csináltam és a barátnőm sem ilyennek ismer mert előtte tartom magam.
2013. júl. 14. 23:08
 1/5 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy, de gyanítom ez biza a csúnya kamaszkor lesz az!
2013. júl. 14. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt magadban kell lerendezned. De altalaban a lanyok jobban csipik a kedves pasikat, es most magambol indultam ki 19/L
2013. júl. 14. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt skinhead korszakom, kinőttem.
2013. júl. 14. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az átváltozás elkezdődött,ha számít egy kicsit is a szeretteid élete akkor fogod magad és egy holnapi repülőjárattal elutazol valami lakatlan szigetre! :D
2013. júl. 16. 20:05
 5/5 anonim válasza:

Hát barátom.. A sötét oldal a hatalmába kerített..

Egyébként nem.. semmi gond sincs ezzel. Én például 16/L vagyok, és imádom a horror filmeket, a metál zenét, sokszor vagyok ideges is..na meg erőszakos

De ez egy természetes dolog.. mármint főleg, ha 14 és 20 között vagy.. Mindenki változik. Valami trauma, vagy rossz dolog következtében meg aztán elég nagy fordulatot vehetsz így személyiségtéren :/ de ne legyen bűntudatod !

2013. júl. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!