Hogy oldjam ezt meg?

Figyelt kérdés

Van egy személy akivel együtt sportolok és járok suliba, de valamiért mintha szándékosan engem akarna felhúzni. Amikor én valamit elszúrok akkor rögtön jelentkezik vagy rögtön megcsinálja tökéletesen (pedig soha nem szokott jelentkezni)

és ezután rám is vigyorog. Először azt hittem paranoiás vagyok de azért ez mégsem véletlen. És amikor kitűzök egy célt pl: eljutok akárhová, ő azt előttem megcsinálja (mert tudott a dologról).Nagyon ideges vagyok miatta és ezért ingerült is lettem így már alig vannak akik keresnék a társaságomat. Jövőre mindenki más osztályba megy, és már csak két hónap, de úgy érzem hogy nem fogom ezt kibírni..

2013. máj. 14. 13:06
 1/2 anonim válasza:
100%
Nevess az arcába..és ne foglalkozz vele. majd lekopik,ha látja,hogy felesleges
2013. máj. 14. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne mondd el akkor a célod, és akkor nem tudja előtted megcsinálni.
2013. máj. 14. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!