Jól érzed magad?
Figyelt kérdés
ma2015. márc. 6. 17:49
1/8 anonim válasza:
Nem igazán, mert Szutyok Péter ma kérdezte tőlem, hogy van-e egy szál tövisrózsám úgy kiültetné a kertbe, de én nem tudtam neki adni, mert nincs és most majd megszakad a szívem,hogy nem tudtam neki segíteni :(
2/8 A kérdező kommentje:
Szegény Petya! :'( Há' mé' nem szólt rám kend asszonyság/uraság? OO
2015. márc. 6. 17:57
3/8 anonim válasza:
hangsúlyozom, pompásan érzem magam
4/8 schocko válasza:
Kikaptam asztaliteniszben a Kinect sportokban a profitól, pedig 9:9 -ig fej-fej mellett...ittam rá egy kis colát, s most jobb valamivel...
7/8 anonim válasza:
Összességében már nagyon régóta nem éreztem jól magam. Nincs miért jól éreznem magam, nincs miért boldognak lennem. Dől össze az életem ami igazából sosem volt, nem tudok semmit sem tenni.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kívánom, hogy míhamarabb találja meg a boldogságot, amennyiben már rálelt, úgy kívánom, hogy sokáig tartsa meg:)
2015. márc. 26. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!