Mitől érzed magad magabiztosnak? Mire gondolsz ha meginognál?
Figyelt kérdés
mi ad erőt h azt érezd jó vagy?2013. júl. 9. 10:42
1/2 anonim válasza:
"Csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyőző akaratot!!!"
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeség lesz amit leírok, de hátha segít. :) Régebben én és a magabiztosság 2 külön dolog voltunk, nem szerettem magam, külsőleg se, "belülről" se, olyan akartam lenni mint mások. De meguntam és egyszer alvás előtt átgondoltam mindent magammal kapcsolatban hogy miért vagyok egyéniség mi bennem rossz és mit szeretek magamban. Szerintem te is tedd meg ezt. Hogy mire gondolok ha meginogok? Hm és mivel nekem a zene nagyon fontos ezért olyan számot hallgatok ami nem engedi hogy feladjak bármit is. :) Mi ad erőt hogy jól érezzem magam? Miért ne érezném magam jól? Mondjuk ehhez fontos hogy milyen a te személyiséged optimista, vagy pesszimista vagy? Mivel én egy nagyon optimista ember vagyok így nem is szoktam meginogni. Próbáld a dolgok szebbik, jobb oldalát nézni. :) Remélem segítettem valamit és ha kell motiváló zene vagy valami szólj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!