hát kérlek..kiírom magamból az érzéseim...vagy zene maximum hangerőn és kiabálok a zenével...:):)
azt hiszem...
vagy elmegyek fürdök egyet:) az mindig megnyugtat:)
2010. febr. 13. 20:16
2/17 anonim válasza:
zene
vagy
,,lerendezem" azt aki/ami miatt ideges vagyok :D
esetleg másfelé terelem a gondolataimat, kevesebb stresszel továbblehet élni.
2010. febr. 13. 20:17
3/17 anonim válasza:
sírok, csapkodok, berakok valami elmebeteg metal zenét...
2010. febr. 13. 20:22
4/17 anonim válasza:
attól függ mennyire vagyok ideges. Bár mostanában lekűzdöm az érzést inkább és ami idegesít, azt abbahagyom stb.
Régebben az asztal szélébe szokta beleütni, hogy fájjon, az meg szokott nyugtatni, de mivel bibis lett a kezem, abbahagytam eme elmebeteg viselkedést. :)
2010. febr. 13. 20:54
5/17 anonim válasza:
Hisztitől.
2010. febr. 13. 21:04
6/17 anonim válasza:
nyújtás vagy SHOPPING!!! tényleg megnyugtat amikor mondjuk két órán keresztül ruhákat próbálok a zarában, promodban h&m ben stb helyeket:D (nem is muszály hogy megvegyem, az is elég ha a tiszta, renezett, gyönyörű ruhák között lenetek:) mindenkinek ajánlom!
2010. febr. 13. 21:05
7/17 anonim válasza:
elmegyek kocsikázni. L
2010. febr. 14. 00:18
8/17 anonim válasza:
attol függ mitől vagyok ideges. de álltaláan másokon verem ki az agresszivításomat. Bár már volt olyan hogy belebasztam párat a falba ,megnyugodtam és mentem kórházba csukló vagy ujjtöréssell. De ha annyira nemvagyok ideges ordibálok pár sort az illetővel aki felhúzott vagy elmegyek motorozni.
19/F
2010. febr. 14. 09:55
9/17 anonim válasza:
Tornázok egy jót és attól jól kimerülök. Engem ez nyugtat meg leginkább. Ha pedig pillanatnyilag nem bírok tornázni, akkor eszem egy csokit!:)
2010. febr. 14. 09:56
10/17 anonim válasza:
Jelezném, hogy a ti bepöccenésetek is magától elmúlik, ahogy az enyém szokott. Persze jobb elkerülni a beteg agyműködést, még akkor is, ha a betegségek kritériumait megállapító prof maga is nyakig benne volt az elmebajban, ahogy bárki manapság... Kellemetlen, de érdemes észrevenni, hogy ilyesmi a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!