Mit tegyek ha már túl ideges vagyok?
Két téma tud nagyon felzaklatni. Ebből az egyik a Politika. Én keményen politizálok, szinte minden nap. De egy idő után nem hogy a kezem, de a szám és a térdem is remeg. Rosszul fogalmazok nem remeg hanem vacog! A gyomrom olyan lesz mint 1 golf labda. Nagyon, nagyon nagyon ideges leszek.
Intelligens ember lévén csak harapom a szám szélét és társaságban vagy épp embernek nevezhető lények közt nem szítok vitát. Csöndbe tűröm a hülyeségeiket. De olyan mennyiségű düh gyűlik fel bennem ami hihetetlen. Sehol sem tudom levezetni.
Alapjáraton nagyon alacsony a vérnyomásom és amikor felidegesítem magam hirtelen fel megy. Olyankor annyira szörnyen érzem magam, a hányás és az ájulás kerülget, közben az az eszeveszett remegés minden végtagomban és érzem a halántékomon ahogy ver a szívem.
Az pedig lehetetlen, hogy ne foglalkozzak a politikával, mert az ember minden napjába és minden ember társalgásába bele ivódik.
Lehetséges, köszönöm a válaszokat!!!
Mióta szép idő van minden este eljárok futni. Utána egy kicsit mindig jó érzés, de nem valami tartós. Talán fél órára ha teljesen lenyugszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!