Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel terelhetném el a gondola...

Mivel terelhetném el a gondolataimat?

Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám, ha az interneten, TV-Ben meglátok egy olyan tájképet, ahol pl esik az eső akkor mindig lehangolódom, úgy érzem nincs kedvem ebben a világban élni, És mindig ez történik ha ezek a képek eszembe jutnak
2015. febr. 27. 12:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok
2015. febr. 27. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok már nem igaz, itt szenvedek, nemigaz hogy senki nem tud segíteni
2015. febr. 27. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:

dugj a barátoddal/bnőddel, avagy menj dolgozni 12 órában, lehetőleg fizikai munkát. Utána nem lesznek ilyen felesleges gondolataid.

Hülye kérdésre hülye válasz.

2015. febr. 27. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
az embereknek annyi minden más problémája van ez meg ezen problémázik
2015. márc. 14. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
ha ez zavar akkor az élet nem neked való!
2015. márc. 14. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért vagytok ekkora buzerákók? Semmit nem segítettetek a kérdezőnek, max csak jobban lehangoltátok, mert szerintetek a ti problémáitok elsőbbséget élveznek. És most? Jobban érzitek magatokat hogy valakit jobban elszomorítottatok? Gratulálok

Egyébként kérdező kis barátom, velem is ez a helyzet. Majdnem.. Egy kicsit másmilyen, de hasonló.

Én azt ajánlom néz vígjátékokat, olvass, vagy beszélgess barátokkal. Ha nincsenek, talán itt az idelye keresni párat, mert a több milliárd emeberkéből biztos akad neked való. Remélem segíthettem valamit. A lényeg, hogy tereld el a figyelmedet, más nem igazán fogy használni. Páá :3

2019. nov. 22. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsessz a helyes írásért, csak nem kicsit fáradt vagyok és nem figyeltem túlzottan rá
2019. nov. 22. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!