Hogyan legyek nőies nő? Többi lent 20/L
Figyelt kérdés
Nagyon sportosan öltözködöm, rövid a hajam (amit növesztek), a hangom se olyan szép nőies, inkább mélyebb, nem érzem magam nőiesnek. Nem vagyok csúnya, az alakom is jó. Szoktam hordani nőies dolgokat, de nem érzem nőnek magam. Mit csináljak? Öltözködés, tanácsadás, bármmi jöhet.2015. febr. 22. 20:58
1/3 anonim válasza:
A belső számít inkább. A leírtak alapján külsőre tuti nőies vagy. Gondolom csak olyan kedved van most, hogy nem akarod belátni.
2/3 anonim válasza:
szerintem csak add önmagad! Viszont ha egy kicsit változtatni akarsz magadon hogy nőiesebb légy akkor nem csak külsőleg kell hanem érezd is úgy magad! De ha vissza megyünk a külsőre, járj el vásárolgatni és találd meg a legjobb ruhát ami jó áll és csinos! Rakj fel egy kis szempillaspirált vagy ha tetszik más sminket. Varjáld a hajad, fesd ki a körmöd, de a lényeg, ÉREZD MAGAD NŐNEK!!! :))
3/3 anonim válasza:
Én jobban szeretem a sportcipős lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!