Miért nincs energiám és kedvem semmihez?
Ja, ez mindent megmagyaráz... Velem is ugyanez lett mióta munkába álltam. Meg még mellé iskolába járok. Szabadidőmben alszok. Ha nem akkor meg olyan fáradt vagyok hogy nem vagyok képes semmi értelmes tevékenységre.
Mi a megoldás? Nem tudom. Én érettségi után munkahelyet váltok, lehetőleg valami nyugalmasabbra hátha utána nem leszek hulla. Ha van lehetőséged lehet neked is érdemes lenne mást keresni. Meg általában jobb szokott lenni a helyzet nálam, ha kicsit rendszerem mit csinálok szabadidőmben meg mikor. Előre eltervezem hogy ezt meg ezt ma meg kell csinálnom, utána alszok csak. Ahhoz hogy meg is csinálja meg akaraterő kell. Na meg kell mondjam én is mostanában híján vagyok ennek. De ha valami hosszabbtávú cél inspirál az segíthet. Pl az edzésnek meg van a maga célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!