Mit csináljak, ha egyszerűen már semmihez nincs energiám?
Annyi ideje próbálkozom változtatni az életemen, de egyszerűen semmi nem használ. Csak még rosszabb lesz minden, hiába teszek meg minden tőlem telhetőt. Már nincs kedvem semmihez, mert már nem is látom az esélyt a pozitív változásra.
Magányos vagyok, nagyon hiányzik egy barátnő, évek óta aktívan próbálkozom, de nem sikerül semmi. Még ha valakinek tetszem is, akkor valami más tényező lehetetleníti el. Most már amint megismerek valakit, egyből arra gondolok, hogy áh úgyis ennek is pofáraesés lesz a vége. Már annyiszor koppantam, hogy szinte nem is tudok hinni már benne, hogy ez nekem összejöhet.
Alig vannak barátaim, nincs kivel programot szerveznem, nem hiányzom senkinek.
Közben a családom is hullik szét, és anyagilag is egyre rosszabb helyzetbe kerülünk.
Már nincs kedvem semmihez, ülök és nézek ki a fejemből, és a legkisebb cselekvéshez is össze kell szednem minden erőm. Nem látom az értelmét a kínlódásnak, mert nem látom belőle a kutat, ezt az örömtelen, kilátástalan vegetálást meg nem tudom életnek nevezni.
Mit csinálhatnék még? Kiszabadulhatok valaha ebből?
-Same here-
Írsz egy kort? Akkor lehet, hogy tudnék valami jót írni, de így csak annyit, hogy...
Én 16 éves lány vagyok, és nálunk is ugyan ez a helyzet, és én is így vagyok a srácokkal.
Aztán rájöttem, hogy csak én segíthetek magamon, mert mindenki más saját magával van elfoglalva.
Elkezdtem diákmunka szövetkezetekhez járni, próbálok koncentrálni a suliban, nem az otthoniakra gondolni...
És hát, a szociális és szerelmi életem még mindig nulla, de azon is próbálok dolgozni.
Próbálj meg kitűzni egy célt és csak arra összpontosíts, valamint keress egy hobbit ami kikapcsol és lefáraszt és boldoggá tesz.(pl én utáltam futni, de mióta elkezdtem-még mindig nem rajongok érte-, de már rájöttem, hogy tényleg kikapcsol... :)
Remélem segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!