Mióta itthon vagyok a babával és a terhesség alatt azóta dögfáradt vagyok és nincs erőm, energiám, kedvem semmihez. Hogyan múlasszam el?
Szia!
Nekem is volt egy ilyen időszakom, sőt én még sírtam is egész nap és kiabáltam mindenkivel! A fáradtság és a kedvtelenség szerintem az éjszakázások miatt vannak, ki kéne kapcsolódjál valahogy! Nem tudod, nagymamára vagy valakire rábízni a babád és egy picit pihenni? Tudom kicsit furcsán hangzik, de én most adtam 3 napra a nagyszülőknek a babám, hogy egy picit tudjam magam utolérni! Nekem annyival egyszerűbb, hogy tápszeres a kislányom, így ők eltudják teljesen látni! Este átmegyünk a férjemmel és az esti szertartást mi csináljuk (fürdetés, etetés és altatás), de holnap már jön haza!!!!
Boldog babázást kíván 3,5 hónapos anyuka
Ezt okozhatja vashiány. Nekem is volt lelkifurdalásom a fáradság miatt, aztán vérvétel kimutatta hogy van okom rá. Beszedtem egy vagon vastabit és mostmár jobb, kedvem is van tevékenykedni. Bár még alszom néha délután. Ezt a vérveszteség okozhatja, szóval kérdezz rá a háziorvosodnál, vagy a nődokidnál.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!