Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek ennyire betölteni...

Miért félek ennyire betölteni nőként a 30-at?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mintha vége lenne mindennek. Mert az egész világ a fiataloknak áll. Mindent fiatalon lehet igazán élvezni. Én meg innentől már idősebb nőnek számítok. Nagyon megrémít ez az egész. Ráadásul egyedülálló vagyok, nem is valószínű hogy lesz valaha családom (nem az a típus vagyok). Élveztem eddig a szabadságot, mert fiatalon lehet élvezni. De most már ki fogok lógni a bulikból, nem fogok kelleni annyi férfinak. Nagyon magam alatt. Mit lehet kezdeni ezzel az érzéssel? Én tényleg félek:(

2015. febr. 15. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a testeddel azonosítod magad. Azt hiszed, csak ennyi vagy, Ameddig nem tudod más perspektívából szemlélni a létezésedet, boldogtalan leszel.
2015. febr. 15. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia,41éves férfi vagyok,30utan éltem+a legszebb dolgokat,Igaz most én is egyedül vagyok,de nem kesergek ezen,fel a fejjel,jön majd a nagy Ő!
2015. febr. 15. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Férfiaknál ez máshogy van, mert ők csak 30 felett vannak a csúcson. Kb 45-ig úgymond nem öregednek hanem férfiasodnak. A nő viszont öregszik, nem nőiesedik az idő haladtával.

Igen, ez igaz lehet hogy főként a testemmel azonosítom magam. De én ilyen nagyon csak az anyagi világban élő típus vagyok. Mármint úgy értem nekem a kézzel fogható, látható dolgok a fontosak. Én ezeket élvezem az életben. Azt hogy jól érzem magam a testemben mert fiatal és fitt, hogy finomakat eszek, keményen sportolok, sokat szexelek, pénzt keresek stb. Nem szoktam nagyon agyalni az élet dolgain és elmélkedni. Az érzelmeim hevesek de rövid időre szólnak. Nekem ez a testi leépülés rendkívül rossz, nekem ez már lassan egyenlő a halállal. Nem tudom hogy fogok öreg koromban élni, sehogy. Nem fogom bírni.

2015. febr. 15. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyiss a fiatal pasik felé!
2015. febr. 15. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, mi változott azóta?
2016. júl. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!