Miért félek ennyire betölteni nőként a 30-at?
Férfiaknál ez máshogy van, mert ők csak 30 felett vannak a csúcson. Kb 45-ig úgymond nem öregednek hanem férfiasodnak. A nő viszont öregszik, nem nőiesedik az idő haladtával.
Igen, ez igaz lehet hogy főként a testemmel azonosítom magam. De én ilyen nagyon csak az anyagi világban élő típus vagyok. Mármint úgy értem nekem a kézzel fogható, látható dolgok a fontosak. Én ezeket élvezem az életben. Azt hogy jól érzem magam a testemben mert fiatal és fitt, hogy finomakat eszek, keményen sportolok, sokat szexelek, pénzt keresek stb. Nem szoktam nagyon agyalni az élet dolgain és elmélkedni. Az érzelmeim hevesek de rövid időre szólnak. Nekem ez a testi leépülés rendkívül rossz, nekem ez már lassan egyenlő a halállal. Nem tudom hogy fogok öreg koromban élni, sehogy. Nem fogom bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!