Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veszekedésnél szoktál sírni?

Veszekedésnél szoktál sírni?

Figyelt kérdés

Például ha összeveszel valakivel, kiabáltok egymással, stb., akkor elsírod magad? Mert én sajnos igen, általában, nagyon érzékeny vagyok, és ezt nem szeretem magamban, de nem tudok megváltozni. :(

Kort és nemet is, légyszi! Bár gondolom ez inkább a lányokra igaz! :D

2010. febr. 11. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia. Néha velem is előfordul, pedig férfi vagyok. Nálam akkor szokott ilyen lenni, amikor már nagyon felidegesítenek... Először megpróbálok higgadt maradni, aztán felemelem a hangom, majd idegből elsírom magam. Persze ez ritka, mert fékezem magam, de néha megesik. Van, hogy az ember már tehetetlenségében sírva fakad. Ha nem csinál belőle rendszert az illető, akkor nem gáz. Üdv: Gyuszi, 23
2010. febr. 12. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Ritkán

28F

2010. febr. 12. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Attól függ kivel.

Ha családtaggal, vagy nagyon közeli baráttal veszekszek, akik előtt lássuk be nyitott könyv az ember, akkor az idegbetegségtől rám jön a sírás.

De ha egy olyan emberrel veszekszek, akit nem fogadtam el teljes valójában és nem vagyok előtte nyitott avval aztán úgy veszekszek, hogy vigyázni kell az ablakokra és a törékeny tárgyakra.

2010. febr. 13. 19:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Épp olyan vagyok, mint te!

Lehet az szomorúság, ha nem sikerül valami, ha mások veszekednek, pl. mikor kisebb voltam a szülei sokat veszekedtek, s én mindig sírtam, de hála Istennek, ez mára már jóra fordult, s nem szoktak, nah igen, mindenért egyszerűen érthetetlen.

Többen is megemlítették, hogy el kellene menjek pszihológushoz. :(

2010. febr. 19. 22:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Dehogy kell ezért pszichológushoz menned. Egészegyszerűen csak vannak olyan emberek, akik nagyon érzékenyek, és könnyen elsírják magukat, mint mi is. :) Evvel nincs semmi baj, legalábbis addig, amíg már nem sírsz azon is, hogy elkezdett esni az eső. :D
2010. febr. 20. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is szoktam sírni általában vagy idegesség miatt, vagy mert félek, hogy nagyon kicseesznek velem (mert akikkel veszekedni szoktak velem azok olyanok is). De nem mindig sírok, és attól is függ, hogy miről van szó, vagy milyen helyzetben vagyok. Jobb ha kisírom magam, mind ha magamban tartom, mert úgyis rámjön és az még rosszabb, de szerencsére nem szoktak velem veszekedni olyan gyakran. Lány/13-14 év
2011. jún. 18. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Első reakció Nála,hogy rákontrázok sokat..utána sírok.

Anyánál pedig az első reakció a kiabálás,utána megbeszéljük,aztán sírok néha.

Apámnál nincs reakció.

16/l

2011. júl. 20. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!