Visszabeszélnél vagy nem törődnél vele?
Figyelt kérdés
ha együtt kell élned valakivel valakikkel, és csúnyán beszélnek veled, lenézően akkor nem törődsz vele mondván h ilyen szintre nem süllyedsz le, vagy pedig megmondod nekik hogy veled nem beszélhetnek így?2010. febr. 11. 12:43
1/12 anonim válasza:
egy ideig tűrük, aztán úgy megmondom a magamét, hogy csak úgy néznek :)
2/12 anonim válasza:
Nem élnék veluk egyutt... Az élet túl rovid ehhez!
3/12 A kérdező kommentje:
de nekem muszáj:(
2010. febr. 11. 13:00
4/12 anonim válasza:
Én visszaszólós típus vagyok, nem hagynám, hogy rajtam élősködjenek, és viccet csináljanak belőlem. Valami frappánssal visszaszólnék még az elején, hogy tudják meg kivel van dolguk.
5/12 anonim válasza:
én visszabeszélnék nekik nehogy már félelemben éljek miattuk..
6/12 anonim válasza:
Szólj nekik vissza keményen ,ne hagyd magad.Ha látják ,hogy felveszed a kesztyűt,talán kevésbé szólnak be.
7/12 A kérdező kommentje:
és ha látják h nem érdekel akkor is kevésbé szólnak be nem?
2010. febr. 11. 13:45
8/12 anonim válasza:
Ha lesz_rod, vagyis nem szólsz vissza akkor is befejezik, főleg ha látják rajtad nem érdekel, ha visszaszólsz az is jó megoldás. De nem idegesen ám. Gúnyolódva, viccelődve vagy baromi flegmán kell az ilyenekkel bánni. :D
9/12 anonim válasza:
vissza szólnák keményen neki.nem engedem h szorakozzanak velem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!