Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valaki javarészt a szülei...

Ha valaki javarészt a szülei miatt teljesen eladósodott és nincstelen milyen esélyei vannak?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag az ember az öngyilkosság szélén van nem hogy szóba álljon vele valaki.. :(

27F

2015. febr. 5. 17:04
 1/8 Jázi :) ***** válasza:

Minden helyzetből van kiút!

Elsősorban magadat kell összekaparnod és az életet is jobb színben fogod látni.

2015. febr. 5. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Én elsőkörben jogi úton minden szüleimmel kapcsolatos ügyet megszüntetnék, lemondanék mindenről. Komolyan. Ha nincs örökség, nem köt hozzájuk semmi, akkor nem szállhat rám adósság sem. Inkább ússzon el a ház, a kocsi, bármi, minthogy a saját fejem felől is elússzon az albérlet.
2015. febr. 5. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Olyan esélyei vannak, amilyeneket megad magának. A gond az, hogy a teljes történet nélkül erre használható tanácsot nem lehet adni.
2015. febr. 5. 17:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Évek óta albérletben lakom kis társasházi lakásban apám él élettársával. Én 50% ban tulajdonos vagyok. Ő kközüzemi tatozásokat halmozott fel mint haszonélvező..

Épp most inkasszóztak 400 000 Ft-ot a folyószámlámra.. Főiskola és albérlet mellett lehetetlen hogy oda is fizessem a rezsit/tartozást.. Márpedig megkaptam..

2015. febr. 5. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Pont ezért mondom, hogy ha kell, akár legyen belőle bírósági ügy, mondjál le mindenről, hátha elvetik, vagy míg nem lesz rosszabb. Ha kell, egy fedél alatt élhetsz apáddal, mint "barátod", nem kell az utcára lökni, de így tényleg semmi leszel. 400e forint rengeteg pénz, de még nem sok, ki tudod fizetni, és ha megtetted, teljesen életet élhetsz. Viszont ha felhízik 1 millióra , vagy többre, tényleg idővel lehúzhatod a rolót. Értem, hogy egy embernek fontosak a szülei is, de ne hagyd magad. Ki tudsz lábalni ebből, de ha apád volt akkora barom, hogy félig a sírba tett téged, te se legyél kedvesebb.
2015. febr. 5. 17:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a lakás adottságai és apám személyisége nem teszi lehetővé az együttélést. Haszonélvezeti jog jogilag gyakorlatilag támadhatatlan. Tényleg csak a lemondás maradt persze az sem olyan egyszerű.
2015. febr. 5. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, és remélem én se kerülök hasonló helyzetbe, de remélem meg tudod oldani.
2015. febr. 5. 17:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. febr. 5. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!