Szerintetek? Mit csináljak most?
Uh :O
Az nem gyenge. Nem csodálom ha nem megy, valószínű, hogy ez az oka.
Nekem volt egy kapcsolatom egy olyan lánnyal akit megerőszakoltak. Türelmes voltam vele. 9 hónapig nem volt szex, még annyira sem haladtunk, hogy benyulhassak a bugyijába. Aztán egyre fogyott a türelmem és amikor már szerettem volna legalább a punciját érezni a kezemmel szakitott velem. Soha többé nem járnék lelki sérült lánnyal. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom de amig nem fordulsz szakemberhez és nem oldod meg a dolgot csak azt éred el, hogy másokat fölösleges ábrándban tartasz. Ahogy neked is jogod van normális élethez és a szexhez, más is igy van ezzel.
Menj el szakemberhez, ez a legjobb megoldás. Nem várhatod el mástól aki szeret és közeledne hozzád, hogy folyton visszautasitást kapjon és csak azt lássa rajtad, hogy undorodsz azt tenni vele ami a világ legtermészetesebb dolga azok között akik szeretik egymást.
Figyelj, ez tudom hogy nagyon nehéz, én is átestem ezen, csak én 13 voltam. Azzal a fiúval vesztettem el a szüzességem, de később már nem akartam vele lenni, de ő nem engedte hogy szakítsak vele, bántalmazott és többször megerőszakolt. Senkinek nem szóltam róla. Azóta volt egy párkapcsolatom. Én nem féltem így mint te, mert letisztáztam magamban, hogy ő nem az az ember. Kértem, hogy legyen velem gyengéd.
Szerintem a lényeg, hogy először magadban kell letisztázni, hogy az a múlt. Ha megismerkedsz egy fiúval, aki tényleg szeret és te is szereted, akkor egyszerűen csak tudasd önmagaddal hogy ő nem fog neked ártani. Mondd el neki, mi történt veled és hidd el, meg fogja érteni. De nem csinálhatod ezt életed végéig. A szeretkezés nem a testi dolgokról szól, hanem inkább a lelki dolgokról. Amint megtapasztalnád, milyen egy igazi szeretkezés, el is felejtenéd azt a barmot... Legalábbis nekem sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!