Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti szoktatok örülni a születés...

Ti szoktatok örülni a születésnapotoknak?

Figyelt kérdés

Én az eddigi összeset bizonyos szorongással vártam. Most, a 18. alkalmával nem tudom elhessegetni a gondolatot, hogy valójában milyen tragikus esemény is ez. Minden évben azt ünneplik az emberek, hogy banális megfogalmazással élve egy évvel kevesebb maradt az életükből.

Biztos egészségtelen gondolatok ezek, de kérlelhetetlenül rámtört a gyász, hogy soha többé nem leszek kiskorú. A hátrahagyott életkor visszahozhatatlan alkalmai és kihasználatlan lehetőségei örökre elszállva.

2015. jan. 29. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindig örülök, és egyáltalán nem tragikus eseményként élem meg.
2015. jan. 29. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam. Átérzem azt amit mondasz. Nekem is a 18. lesz. De ez hogy hogyan gondolsz rá ez attól függ hogy milyen volt az éved. Ha úgy érzed hogy "elvesztetted" ezt az évet(is), akkor az lehet azért van, mert nem vagy megelégedve ezzel az évvel. De ha felidézed azokat a jó dolgokat amik megtörténtek veled akkor mondhatod azt, hogy igen, ez így jó volt, ezt jó magam mögött tudni. Továbbá évvel közelebb kerültél azokhoz a jó vagy rossz dolgokhoz amik ezután következnek. Én soha sem szerettem a szülinapjaimat. Ürességet érzek, úgy érzem ennél sokkal több dolognak kellett volna történnie.
2015. jan. 30. 01:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne arra gondolj, hogy egy évvel kevesebb maradt az életedből. Arra gondolj, hogy még egy évvel hosszabb lehetett. Annak örülj, hogy felnőhettél.
2015. febr. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!