Bele fogok őrülni?
Figyelt kérdés
Olyan munkahelyem van,ahol minden nap komoly pszichés terhelesnek vagyok kitéve,de a családom ezt nem képes megérteni. Otthon is folyton megy a hiszti,kiabálás,sértődés,dunnyogás,stb... Nagyon nagy türelmem van,jó toleráló vagyok,de néha úgy érzem,hogy ez már túl sok. Annyira jól esne ha csend lenne legalább otzhon este,de nem ìgy van. Mit tehetnék? (Nem költözök el)2015. jan. 28. 17:35
1/8 A kérdező kommentje:
22\L
2015. jan. 28. 17:35
3/8 anonim válasza:
Elvonulhatnál valahova, ahol egyedül lehetnél a házban, ha van külön szobád akkor oda, de gondolom ez nem lehetséges valamiért, másképp ezt tennéd magadtól is... egyéb ötletem nincs, csak a költözés, esetleg az, hogy többet legyél a házon kívül, pl. parkban, könyvtárban, mint otthon. Az előbbit viszont nem akarod, az utóbbi meg munka után biztos kellemetlen... Nem tudom mi mást lehet tenni. Folyton barátoknál sem lehet lógni...
4/8 anonim válasza:
Probàld meg megèrtetni velük, hogy te neked szüksèged van a nyugalomra. Ha nem kèpesek elfogadni akkor ezzelen semmit nem tudsz tenni esetleg szabadidödbe meny el sètálni,kikapcsolodni :)
5/8 anonim válasza:
Ne ülj otthon, hanem menj el sétálni egy-két órát.
6/8 A kérdező kommentje:
Szoktam esténként futni,de mikor nagyon elfáradok,örülök hogy végre hazaerek,nem nagyon van energiám meg kedvem kint sétálgatni
2015. jan. 28. 18:03
7/8 A kérdező kommentje:
Nyilván azért nem költözök el,mert anyagilag nem tehetem meg.
2015. jan. 28. 18:03
8/8 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy fél 10-10-ig nem mentem haza. Kiültem a parkba, sétáltam - igen, még télen is -, vagy olvasgattam...
Mire hazaértem, már csend és nyugi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!