Ongyilkos akarok lenni de nem merek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apam allandoan bant. Semmi penzunk, a csalad tobbi tagja is gyulol, tehernek konyvelnek el. Csak a penz van eloterben, az emberi kapcsolatok nem ernek semmit. Szorongos lettem, felos, sokat sirok, csak a jovobeli terveim miatt nem merek lepni.. baratom egy darab se. Mit tegyek? Hogyan veszeljem at? Hogy lepjek ki belole? Nem birom!
L
2015. jan. 17. 17:01
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Az jó ha vannak terveid ! Nem kell öngyilkosnak lenni. Próbálj meg lelépni otthonról , a környezet változás jót tesz . Esetleg ,ha suliba jársz ,akkor koleszba. Ha pedig dolgozol, bérelj egy szobát .
2/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Halasztok a suliba, melo nincs.. hova menjek?
2015. jan. 17. 17:18
3/10 anonim válasza:
Kezdj új életet, költözz hozzám. Főzni tudsz? Beszélsz valamilyen idegen nyelvet?
4/10 A kérdező kommentje:
:D tudok fozni, es beszelek valamennyit angolul meg nemetul, ha mar kerdezted. :)
2015. jan. 17. 18:21
5/10 anonim válasza:
Helyes, Németországban jól jön a német.
6/10 A kérdező kommentje:
Remek :DD
2015. jan. 17. 18:29
7/10 anonim válasza:
Megértelek.De ha vannak terveid akk a mostani helyzet ne törjön le.Nem könnyű biztos,de nem érdemes hülyeséget csinálni.Az sem lehet jó h az emberi kapcsolataitok nem jók.Miért gondolod h gyűlölnek?Azt meg tudom h milyen félsnek,és szorongósnak lenni,egyszerűen énis próbálom legyőzni ezeket de valahogy mindig visszatérek.De még jobb lehet az életed csak nem szabad feladni.
8/10 A kérdező kommentje:
7: sok hibat kovettem el, hisztis tudok lenni, de azert, mert kivaltottak belolem. A sok veszekedes itthon, a feszultseg, hogy sokszor le vagyok nezve..
2015. jan. 18. 18:09
9/10 anonim válasza:
A HIBÁID NEM HALÁLOSAK.MINDENKI KÖVET EL HIBÁKAT.ÉS AZT JÓVÁ IS TEHETI.TALÁN MONDTÁK HOGY TEHERNEK NÉZNEK TÉGED?A SZÜLEID. MÁR HOGY LEHETNÉL TEHER...AZ A SZÜLŐ IS ELMEHET AKI TEHERNEK TARTJA A GYEREKÉT ÉS NEM SEGÍT NEKI.
10/10 A kérdező kommentje:
9: konkretan nem mondtak, de sokszor utaltak ra mas helyzetekkel, szavakkal. Szeretem oket, de unom a gondokat, a vitakat, az ocsarolast. Csak atlagos eletet szeretnek, nevetni, erre viszont nincs lehetosegem... es emiatt vagyok ki.
2015. jan. 18. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!