Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj? Miért ilyen...

Velem van a baj? Miért ilyen mindig mindenki?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves átlagos lány vagyok. Kiskoromban nagyon sokat bántottak (szavakkal) és gúnyoltak, kiközösítettek mikor én tényleg próbáltam nagyon sokszor barátkozni emiatt folyton kihasználtak rám kentek dolgokat. Ez végig igy ment általánosban igy nem csoda semmi önbizalmam nem maradt. Középiskolában változott a helyzet csak most már más helyzetből amikor a fiúka lettek problémáim. Tényleg nem vagyok olyas valaki akinek a külső számít szall tök átlagos fiuk tetszettek mindig de folyton csak megbántottak és elutasítottak. Most is szerelmet vallottam az egyik osztálytársamnak mert őt tényleg szeretem és tényleg olyan dolgokat csinált vagy épp mondott amit nem barátnak szokás.. erre mondta hogy ő imád engem de csak egy nagyon aranyos lány barát vagyok neki miközben legalább 10-20 lány barátja van és velem teljesen másképp viselkedett a többiek szerint is. Mi a baj velem?Tény nem vagyok egy szépség átlagosnak mondható vagyok mégis annyira pechesnek érzem magamat és rossz nézni hogy másoknak mindig minden sikerül. Persze tudom most mindenki azt mondja 17 évesen ez legyen a legkevesebb problémám de engem ez akkor is zavar de nagyon és nem tudok mit tenni ez ellen.

2015. jan. 16. 22:46
 1/9 anonim válasza:
37%
figyelj ez már nem erről szól. mostmár csak saját magaddal kellmegegyezned, hogy nem vagy semiben rosszabb mint az átlag, csak kevés önvizalmad van, szeritnem ezzel menj el pszichológushoz és ő majd segit mkigöngyöliteni a kételyeket
2015. jan. 16. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy csalódott vagy. Tudom, hogy nehéz és sovány vigasz, de próbálj meg erős lenni. Én úgy vagyok vele, hogy ami nem megy 100-szor 101-re sikerülhet. Most munkát kerestem, beadtam az önéletrajzom vagy 50 helyre és sehova nem akartak felvenni. Most azonban felvettek, nem adtam fel. Szomorú voltam, hogy már nem fogok kelleni sehova, aztán mégis sikerült. Szerintem te továbbra is egy ugyanolyan értékes ember vagy, mint amilyen mindig voltál. Ne vedd el magadtól az esélyt, hogy szerencsétlennek érzed magad, most persze nehéz, de szerintem még rengeteg lehetőséged van. Ez a fiú meg a többi buta volt, hogy elszalasztotta a lehetőséget, hogy veled legyen. Azért mondom, mert feltetted magadnak is ezt a kérdést, talán magadat is vizsgáltad már. Az pedig ma nem túlzottan elterjedt dolog.
2015. jan. 16. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Hm... most azt fogom javasolni, amit a 17 éves kori magamnak javasolnék (most 30 felett vagyok).

Átlagos vagy? Nem tudsz változtatni a magasságodon? Nem tudsz változtatni az arcberendezéseden, a mellméreteden? Nem gond, ezeket fogadd el, ahogy vannak! Elég, ha minden máson változtatsz. Mindenen, amin tudsz!

Sportolj! Csinálj magadnak szép és egészséges alakot! (ezalatt nem a csupaizom szálkás testet értem)

Mostanában nagyon sok lány próbálja ki a harcművészeteket. Önbizalom építéséhez a legjobb. És ilyen helyeken találkozhatsz idősebb lányokkal, akik már átmentek azokon a dolgokon, amiken Te. Ők segítenek, lelket öntenek beléd.

Tanulj meg egy hangszeren játszani! Tanulj meg sminkelni, csináltass frizurát! Tanulj valamilyen táncot (akár hastáncot)!

Mindig lesznek szerelmi csalódások. Tanuld meg ezeket kirajzolni, kisportolni, kizenélni magadból!

Nem pszichológus kell ide, hanem egy hasznos elfoglaltság, amivel építheted magad. Mert most úgy érzed minden rossz körülötted, pedig csak annyi van, hogy Neked még nem 17 évesen jött el az időd. (A jó bor a korral nemesedik.)

Fejleszd magad, a sikerek pedig majd jönni fognak! Még időben vagy, ha most elkezded, nem késel le semmiről!

Valószínűleg a 17 éves kori önmagam pedig elküldött volna a búsba, mert nem értette volna, hogy mit magyarázok :-D Remélem Te majd tudsz hasznosítani ebből valamit.

2015. jan. 16. 23:23
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)) nincs bajom feltétlen magammal külsőleg és törődők is magammal egy ideje már csak nem értem mi a baj velem
2015. jan. 17. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát, semmi.

Szerelmi csalódások meg úgyis folyton lesznek. De ha mindegyik után azt hiszed, hogy Veled van baj, az nem jó. Ezért kéne ezeket az érzéseket valahogy ki "dolgozni" magadból.

2015. jan. 17. 00:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel azt írtad átlagos... próbálj meg valamilyen területen átlagon felülit teljesíteni. Egész megjön majd tőle az önbizalmad.
2015. jan. 17. 00:44
 7/9 anonim válasza:

Nem benned van a hiba hisz mikor általánosba kerültél miről tehettél hogy kiszemeltek?

Valószínűleg semmiről.

Te csak próbálod önmagad adni ami nem felel meg a tömeg elvárásainak és sajnos kitaszítanak.

2015. jan. 17. 07:12
 8/9 plasztik@ä válasza:
én pont ugyanigy voltam csak fiu vagyok engem is mondig csestettek általánosba. ne foglalkozz velük mert nem éri meg. egy képet küldhetnél!
2015. jan. 26. 18:31
 9/9 plasztik@ä válasza:
jah és ne te keresd a fiukat hanem nekik kellene 16F
2015. jan. 26. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!