Mi van velem? (lent)

Figyelt kérdés

Nagyon kedvtelen vagyok,semmihez sincs kedvem.Főleg a tanuláshoz nem.Kb.olyan szinten,hogy javíthatnék a jobb jegyért,de nincs kedvem megtanulni.Régen (még tavaly évvégén is) törekedtem arra,hogy jobb legyen minden.Most meg egész nap csak gépeznék,zenét hallgatnék és olvasnék.Mindig ilyen szakítós zenéket hallgatok.

Van egy lány,akibe több mint egy éven keresztül szerelmes voltam,de nem próbálkoztam nála.Végül ő kezdeményezett,de csak játszott velem.Vagy nem tudta,hogy mit akar.Nem tudom,de többször is összetört.Edzésről ismerem,ha elmegyek edzésre és találkozok vele,általában mindig felkavar.Nem is szeretek oda járni már,valahogy mindig félek az edzéstől.

Meg járok kondiba is,régen nagyon motivált voltam,soha sem hagytam volna ki.Most is nézek motiváló videót az interneten,eltervezem,hogy megyek majd,de valahogy nincs kedvem már ehhez sem.Inkább csak itthon ülnék és hallgatnám a szakítós zenéket.Persze,ha elmegyek akkor itt mindig jól érzem magam és feltöltődök,de úgy általában mindig komoran telnek a napjaim.Nincs semmi,csak búslakodok.Ez a szerelmi ügy miatt lehet?

2015. jan. 15. 17:04
 1/5 A kérdező kommentje:
17/F
2015. jan. 15. 17:05
 2/5 anonim válasza:

Szerintem bedepiztél a lány miatt :(

Őszintén sajnállak.

Próbáld meg ne csak eltervezni az edzéseket, valósítsd is meg. Vagy ha ehhez nincs kedved, válassz másik sportágat. Nem szabad elhagynod magad egy lány miatt. Nincs kedved tanulni? Elég baj az! Ha elhanyagolod a tanulást, nem biztos, hogy lesz lehetőséged bepótolni. Tudom milyen ilyenkor a helyzet, mindennek csak nekikezdeni nehéz, ha elkezded akkor már jól érzed magad. Amúgy azért is lenne jó, ha nem szakítós számokat hallgatnál, és mennél valahova edzeni, mert esetleg amikor lefoglalod magad, talán nem gondolsz rá. Talán hamarabb túltehetnéd magad rajta. Szorítok neked, hajrá :)

2015. jan. 15. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Mikor alapról bekerültem gimibe 15 évesen totál "elrontódtam" tanulás szempontjából. Lógtunk haverokkal sokat suliból meg végképp nem tanultam.. csak ha annyira muszáj volt.

Most már 2. évemet járom a gimiben és nagyon sajnálom, hogy így ecsesztem tavaly. Nem szabad elhagynod magad, mert iszonyú nehéz visszatornázni. Tanulni most sem esik jól, lusta vagyok hozzá.. de futni futok rendszeresen szóval a sportban nem.

Úgyhogy csak tanácsolni tudom, hogy kapj észhez és tanulj meg sportolj! Nekem is kellett volna valaki aki észhez térít...

2015. jan. 15. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.AMúgy szerintem is a lány miatt van,azóta érzem ezt,amióta harmadszor is összetört.Tetszettem neki,csak jött egy másik fiú és többször összetort emiatt.Tehát kb.augusztus vége,szeptember eleje óta.Csak megyek edzésre(karate) és mindig találkozok vele.Van,hogy kedves hozzám,de van olyan is,hogy rám se néz.És ez mindig felkavar.Egész nap csak ezen gondolkozok,hogy el kell felejtenem.Szerintetek hagyjam abba a karatét és akkor többet nem látom és megnyugszok?
2015. jan. 15. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Most csak azért hagynád abba a karatét mert ott a lány? Hát szerintem nem kéne feladnod... Mindig is szerettem volna karatézni. :D Vagy esetleg ha máshova járnál edzeni? Bár ez elég hülyeség. El kéne őt felejtened. :(
2015. jan. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!