Van még olyan aki rosszul lesz a kisgyerekektől?
Hohóóó tudok olvasni és nem mondtam még egyszer hogy utálod a gyerekeket!Oké mint mondtam a sorsszerűség híve vagyok,nem kell már több vita,nem értem hogy te mit fogtál fel...Nem rád értettem a büdös pelenkát hanem a divatp*csákra...
15:59 te pedig szerintem csak besokalltál a szomszédtól...ezt megértem,hülyék azok szülők.De nem a gyerekektől hanem a szomszédtól...és csak aztán a gyerekektől...
Még valami ezek nekem nem sziklaszilárd elvek,hanem egyszerű vélemény,és nem rád akarom erőltetni az én véleményemet,hanem vitatkozunk.Te leugatsz,én vissza,ezt lehet csinálni csak.Az elköttetésről szólva miért nem mondtad előbb?Elfecséreltem néhány sort...
Te is kicsit ellentmondásosan beszélsz..."Idegbeteg ősanya"szemben áll a "remélem majd megkomolyodsz" kijelentéssel.
Tudom hogy ingerlő vagyok mert hát direkt úgy írok.Hogy írjak?Legyek diplomatikus?Vagy miXD?
Az előzővel egyetértek,én is utálom amikor a gyerek valahol a pofámba ordít(ki nem?),de hát mit csináljon pár hónaposan,vagy 4 évesen?Olvassa A nap szerelmesét?
Nem imádom a gyerekeket,csak azt mondom hogy nem kell utálni a gyerekeket ha utálod az irritáló kismamákat.Persze mint mondtam megértem hogy besokalltál.
21:00Az utolsó mondatoddal tökéletesen egyetértek!Na ilyen vagyok én is a való életben!De gondolom te sem tudod átérezni neten keresztül hogy milyen ember vagyok.Ahogy én sem.Lehet hogy a való életben még kedvelnélek is!De hát nem muszáj mindenben egyetérteni!
Érdekes és szórakoztató volt a vitátokat olvasni :). Egyik mondatot viszont nem bírom ki szó nélkül.
"Aznban rengeten anya, kismama van aki azt képzeli hogy a világ legszebb és legnehezebb dolga a gyereknevelés és szülés, és hogy ők milyen királyak ettől."
Azért gondoljuk így mert ez így is van :). A világ legszebb és legnehezebb dolga a szülés, és ettől királynak érezzük magunkat :) De ezt te sosem fogod megtudni.
(Mivel nagyon nehéz a dolog ezért sokszor sokmindent el is rontunk amitől gyakran a béka feneke alatt érezzük magunkat, de azért bárkit megkérdezel aki már ÁTÉLTE az érzést azt fogja mondani hogy KIRÁLY :))
Én nem írtam hogy nem fogadom el hogy nem akarsz gyereket. Nekem is van több ilyen ismerősöm. Szíved joga. Nem is nézlek le miatta. Ezt nem tudom honnan olvastad. Inkább Te vagy az aki ezzel a mondattal ledegradált minket. Ezen légyszíves gondolkozz el.
Nincs 6 diplomám, 2 nyelven beszélek, átlagos mértékben voltam/vagyok sikeres. Pozitív beállítottságomnak köszönhetően életem többnyire boldog volt.
Ezek a dolgok nem összehasonlíthatóak. Amikor egy tiszta szempár a szemedbe néz, átölel és megpuszil,akkor érzed hogy nincs érzés (beleértve a nagybetűs szerelmet is) ami ehhez fogható lenne. Ha 6 diplomám és vagyonom lenne is mind odaadnám érte. Még az egészségemet is. Ennyire még sosem szerettem és sosem szerettek. Hidd el nem véletlenül érezzük királynak magunkat. Ez nem leírható.
Te más vagy, lehet hogy te nem is éreznél így. Ezt mindenki megérti, de vedd észre TE VAGY AZ aki bánt minket pusztán azért mert így érezzük magunkat.
Ne csinálj gyereket és fogadd el hogy mi ettől többnek érezzük magunkat még ha nem is vagyunk atomfizikusok. Mi elfogadjuk azt is ha te nem ilyen vagy. Max. nem értjük. Egyébként sem tudom hogy miért számít az hogy elfogadjunk, fő hogy te jó érezd magad. Engem nem érdekelne ha te nem fogadnád el hogy én gyerekpárti vagyok. Ezért nem értem indulatod.
Felőlem érezd magad többnek, csak ne viselkedj velem úgy mintha én meg kevesebb lennék.
Azért lenne jó ha elfogadnák, mert akkor kimondhatnám a véleményem anélkül hogy az anyucik úgy néznének rám mintha sorozatgyilkos lennék és épp most mutattam volna meg nekik a legújabb feltrancsírozott hullám, ők meg készülnének lehányni emiatt. Mindezt egy mondat miatt: nem akarok gyereket. Nem vicces? Vagy szerinted normális reakció? Ha elfogadnának akkor nem kéne mindenhol azt hallgatnom hogy selejtes, beteg, önző, felelőtlen p*csa vagyok aki a nagy jóból kimarad és majd egyedül fog megr*hadni és majd a kutyái meg a macskái eszik meg akikkel különbenis b*szassa meg magát ha annyira imádja őket (és ezt mind mondták nem én találtam ki! ilyenkor belegondolok a gyereküknek is ezt fogják tanítani?)+ buta fiatal vagyok akit nemsokára úgyis elkap a nagy anyai szellem és minden vágya az lesz hogy 10 gyereket csináltasson magának és akkor majd máshogy fogja gondolni. Szerintem ez egy kicsit túlzás. Én nem fogom titkolni az életformám, mert nem teszek semmi rosszat, ellenben ők eléggé sértőn reagálnak. Talán nekik kéne kicsit belenyugodni hogy vannak másféle emberek és semmivel kevesebb a boldogságuk. Lehet hogy sértőn beszélek de ez csak azért van meg jóhiszeműen gondolkodtam, aztán rámzúdult az a lenézés amit ők táplálnak. De ha már itt tartunk, nem tudom az anyák miért nem érzik meg hogy azzal hogy reklámozzák hogy ez a legszebb és legnehezebb dolog a világban, kvázi lenézik más munkáját és boldogságát, mindent ami nem gyerek?! Egy egyszerű szóval (nekem legszebb dolog) el lehetne oszlatni a félreértéseket de nem, mert sajnos az anyák többsége valóban lenézi a másmilyen embereket, pedig szerintem a gyerektől nem lesz valaki sem okosabb, sem több sem jobb, az az alaptermészetében kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!