Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még olyan aki rosszul...

Van még olyan aki rosszul lesz a kisgyerekektől?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 15:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
47%
énis gyűlölöm őket
2010. febr. 6. 17:47
 12/31 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek veled kedves kérdező.Én is utálom a kiskölyköket.Fuj nyáladzanak,bömbölnek,hisztiznek stb.
2010. febr. 6. 18:35
 13/31 anonim ***** válasza:
22%

Anyai ösztön=egy nagy büdös Nulla?

Már bocsánat,de szaporodni kötelező,csak azoknak nem akik nem tudnak.

1.számú kötelesség.

A világon minden élőlény szaporodik a virágok,a halak,az emlősök,a madarak,az egysejtűek,csak az ember volt olyan baszott hülye hogy kitalálja hogy nem is kell.

Na mindegy,én hiszek a sorsszerűségben,vannak olyanok akik jól teszik hogy nem szülnek,mert csak ártanának a gyereknek vagy a világnak,és vannak akik azért teszik jól mert más feladatuk van az életben.

Vannak akik rohadtul sz*rul teszik,mert a saját hülye fejük után mennek és "hagy b*sszak még 10 évig" módban vannak 40 éves korukig,pedig jó anyák lehetnek és talán az Ő gyerekük találja majd fel az AIDS ellenszerét.

Ha nem akartok,ne szüljetek,ha majd az élet azt akarja pár év múlva bármit megtesztek majd egy gyerekért.

L/15

Mielőtt valaki belém kötne NEM,nem akarok még gyereket csak egyszerűen abnormális dolognak tartom hogy ennyien nem követik az Ősi folyamatot,és inkább elköttetik magukat.Pedig most komolyan AZ ISTEN SZERELMÉRE ez lenne az egész Világon,Evolúció,vagy Teremtés,Spagettiszörny vagy mittudomén micsoda,de ez lenne az egyetlen dolog amit vallástól,származástól függetlenül,feltétlenül meg kell tennie egy egészséges,normális embernek,de NEM,még ezt se!

Elfogadom a ti álláspontotokat,ha nem is de eltűröm,csak aztán nehogy igazam legyen és bazi nagyot koppanjon a fejecskétek a betonjárdán.

Komolyan,remélem biztosak vagytok és nem haltok meg váratlanul egy év múlva hogy az legyen az utolsó gondolatotok hogy nem hagytatok szinte semmit ezen a világon.

JÓ ÉJT!

2010. febr. 6. 23:36
 14/31 anonim ***** válasza:
62%

Kislány szerintem neked még nincs biológia órád úgy látszik. :D Tudod minnél fejlettebb egy élőlény annál kevesebb utódra van szüksége (mert ugye sikeresebben gondozza őket). Az ember éntudattal, gondolkozási képességgel rendelkezik. Képes szabályozni a szaporodását. És szerintem ennek örülj mert a természetes szelekció nem ilyen kedves, aztán még elpityeregsz ha tudod hogy pl a 10 cuki kisfarkas közül 9 éhen döglik hogy annak az egynek aki megmarad legyen elég kajája! Szerintem nem örülnél neki ha az emberek is így szabályoznák magukat. Ha valaki úgy dönt hgy nem szül az kicsit humánusabb... :)

De ha már ilyen okos vagy akkor egyet mondj meg!! Vagyis: ha szaporodni kötelező mindenkinek akkor: miért fejlődtünk annyira, hogy képesek legyünk eldönteni? Nem állatok vagyunk akiket az ösztönök kényszerítenek. Tudunk választani, hogy igen vagy nem! És nem logikus, hogy ha van nem lehetőség is akkor lesz aki azt választja? Ha ez olyan rossz akkor a "természet miért adott nekünk két lehetőséget" ha az egyik nem helyes? Nem adott volna olyat ami nem helyes. Na kiváncsi vagyok erről mit gondolsz??

Mégis miért kötelező szülni? Tudsz róla hogy a világon túlnépesedés van? Az emberek megölik az állatokat, a növényeket, a természetet, a bolygót... És akkor majd az unokádnak nem lesz mit ennie sőt lehet hogy nem lesz hol laknia! Bulis, ugye?

Az igazság az hogy gyereket csinálni az utolsó fogyatékos ember is tud! Ahhoz nem kell ész csak nemi szervek! Ahhoz viszont hogy a nem mellett döntsünk, igencsak sok ész kell és felelősség (pl megfelelő védekezés)

Szerinted ha lesz egy lányod pl. akkor az hogy fogja feltalálni az aids elleszerét? Hiszen neki otthon kell szülni egymás után a gyerekeket és sz*ros pelenkát mosni meg szoptatni! :D Na légy naív, a kettő nem egy együtt ilyen komoly szinten! Akik nem vállalnak gyereket azok nagyon fontos részei a társadalomnak! Mert ha mindenki elmenne gyereket szülni akkor hogy fejlődne a világ? Ki lenne az aki egész életét feltalálásokra, kutatásokra áldozná? Persze azt mondod az semmiség egy gyerek kisz*rásához képest, de azért az eredményeit boldogan használatba veszed!

Szóval kislány, szerintem menjél vissza 'hanamontánát' nézni meg rihegni a csajokkal mert az való neked! És majd akkor oTuti hogy még csak azt sem tudod milyen élőben a gyerekcsinálás (ld nem szexeltél még), de azért majd te megmondod a tutit! Ez nem barbie kislányom! Ne légy naív, ez nem a rózsaszín álom, majd meglátod amikor meg sem tudsz mozdulni a hasaddal, és összehányod magad, és lógni fog a csöcsöd, és elfelejted a párod, és amikor már nem aludtál 3 éve akkor majd nem lesz ilyen nagy szád. :) De odáid is el kell érni hogy lehessen szavad a felnőttek között.. :) Hogy jössz te ahhoz hogy felnőtt embereket kioktass arról hogy élik az életük? Így fogod utálni a gyereked vagy a tesód is ha véletlenül úgy dönt ahogy mi? Igencsak sz*rba leszel akkor! Úgyhogy menjél csak lefeküdni. Mondjuk azért sajnálnivaló hogy már ilyen korban is idegbeteg ősanyaként viselkednek egyesek, és már 15 évesen sem ismerik az elfogadás, tolerancia, idősebben tisztelete fogalmakat. Belőled lesznek az utáloatos anyukák és kismamákat akiket senki nem szeret és aki mindnekit őrületbe kerget... Ez is a mai túlérzékeny nevelés miatt van. Ha anyád lennék már rég akkora pofont lekevertem volna neked ha így megitélsz egy másik felnőttet hogy a faltól kapnád a másikat!

2010. febr. 7. 00:06
 15/31 anonim ***** válasza:
28%

Igen látszik hogy a néni nem akar gyereket.Tessék szépen megengedni hogy néninek nevezzem,ha csak annyit tetszett látni hogy 15 éves vagyok.

A néni is elég nagyszájú,már ne tessék megharagudni.Viszont jó hogy boszi tetszik lenni és belelát a jövőmbe hogy milyen mamika leszek!És milyen ügyike a nénike hogy tudja mit szeretek!Csak azt nem találta el hogy utálom a divatmajmokat!Hogy nyem cejessem Hanna hegységet és életemben nem volt barbikám!De macikáim igen!És még vannak is!

Na jó.Ez idegesít még engem is.

Öreganyám én megértem az álláspontodat!A k*rva életbe nem akarsz gyereket.OK.Én érteni.

Megéjtenyi én féjni minydenyhatyó nyényitől!

Okés csipkedjük egymást.De a néni kezdte!

Miért tetszene felpofozni?Mert mondtam valamit?Óhh bocsáss meg Anyu nem akartam!Tudod ha egy kicsit körülnéznél a mai kölkök között és nem hánynád szét a beleidet hogy betérsz egy-egy játszótérre látnád hogy minden anyuci olyan lányocskára vágyik mint én.

ÉÉÉÉÉÉN?RÓÓÓZSASZÍN???!!AHAHAHHHAAHAHAHA!!

Én vagyok a legnormálisabb az egész osztályban!

Hát elnézést de támogatlak az elköttetésben nyanya.Ilyen gondolkodással kifizetem neked a zsebpénzemből.Komolyan örülhetsz.

Egyet tessék nekem komolyan megmondani...elnézést a trágárságért a WC mellé ültem és felment a s*ggemben a pumpa.

Miért kéne 15 évesen b*sznom?

KIB*SZOTT ROHADT 15 ÉVESEN?!

Istenem te körülnéztél ezen az oldalon,vagy bárhol ezen a rohadt országban?!

Ááá inkább nem mondok semmit!Neked nyanya úgyis felesleges!

Említettem hogy hogyan neveltek?Szerintem nem.

Egyébként úgy hangzott mintha kioktattalak volna?Gondolom igen.

Hát...alapból nem ilyen nagy a szám Vénasszonyság Dámája,mert ki*aszott gombokat ütögetek,egy rohadt ismeretlennek,egy anonymus oldalon!Persze hogy baromira nagy a szácskám!

Ohhhhhh istenem beleszóltam a felnőttek dolgába,istenem ne büntess meg!Az ő tapasztalatuk,és mérhetetlen bölcsességük 100-szor felér az én éretlen hülye fejemmel!

Most nyanya komolyan az a bajod hogy van véleményem?

HALLELUJAH!!!

Micsoda becsökött gondolkodásmód!!!

Egyébként isten ments hogy minden 15 éves ilyen legyen bazze!Látszik,látszik hogy semmit sem tudsz a gyerekekről.

Tudod mennyire...ostoba vagy?

Istenem azt hiszed hogy fogalmam sincs a születésről?Jááááááj...nem mesélt anyám?Nem tudom mi az a méhlepény?Császármetszés?

A faszomba az ilyen felsőbbrendűségi komplexusos,gyerekgyűlölő vén nyanyákkal!

Én is jósolok neked egyet!

Te egy vénségesen vén és magányos öregasszony leszel aki nem fog kelleni senkinek sem,nincsen gyereke,unokája,max egy szintén vénségesen vén férje,akinek már komoly problémái vannak a merevedéssel.Ő előbb fog meghalni,és te egyedül leszel tökéletes magányban,és egyedül halsz majd meg.Nem lesz közeli rokonod aki megsirat mert ugyebár nincs gyereked,unokád,férjed már rég szüleid se talán vén barátnőid fognak majd meglátogatni a sírod pár hónaponta.

Én azt gondoltam hogy ha már olyan intelligens vagy,megértesz és csak elküldesz aludni,de...olyan mint egy hímsovinisztának beszélni a nők intelligenciájáról...

Most már komolyan...

Miért ne legyen véleményem?

Honnan vetted hogy nem vagyok elfogadó?Ha a kishúgom együtt járna egy 30 éves fasszal aki csak kihasználja,fogadjam el mert felnőtt és mert férfi?

Néni én TÉGEDET baromira elfogadlak.Ahogy elfogadom a biszex haverom,és a roma barátnőm.

De azt nem fogadom el hogy semmibe veszik a gyerekeket.Persze,persze,nem vagyok vak utálom a korombeli hülyéket,akik már több faszt fogtak mint kilincset,és látom hogy micsoda felelősség felnevelni egy gyereket de...

Nem érted mit írtam?

SORSSZERŰSÉG

De igen,a kölköm feltalálhatja az AIDS ellenszerét mert akkor erre született.

"Miért fejlődünk annyira hogy képesek vagyunk eldönteni?"

Ezekre a sorokra válaszolva,igazad van,az különböztet meg az állatoktól hogy nem követjük vakon az ösztöneinket...de gondolj már bele a szex is egy ösztön!Azt bezzeg imádjátok...

Holnap folytatjuk oké?

Most megyek végre aludni...ANYUCI^^

2010. febr. 7. 01:37
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

Okos kislány. :D Csak azt mondd meg melyik gyereknek lesz attól rossz hogy én nem szülöm meg? Evvel elvileg egy gyereknek sem ártok... Merthogy neked ugye fáj ha semmibe veszik őket... Játszóterekre pedig nem szoktam betérni, mert ott nincs dolgom. Nem utálom a gyerekeket, hanem nem érdekelnek. Ellenben odavagyok az állatokért, mondhatni velük dolgozom.

Az egyedül maradásról pedig az a véleményem, hogy aki egyedül nem képes boldog lenni az 10 gyerekkel körülvéve sem lesz az. A boldogság magunkból fakad és nem a környezetből. Illve megemlíteném, hogy a gyerekkel nem biztosítod be magad az öreg korodra, mert ők is elhagyhatnak. Azon felül önző dolog erre spekulálni. Ez minden ellenkező felsorolja "érvként", de sajnos nagyon nem állja meg a helyét.. Na pápá...

2010. febr. 7. 01:57
 17/31 anonim ***** válasza:
omg..mivanitt.:D
2010. febr. 7. 10:54
 18/31 anonim ***** válasza:
26%

Na igen gondoltam hogy az önzőséget előveszed...

Nekem tényleg semmi bajom nincs azzal ha elkötteted magad,de úgy hogy nem ismered őket ne mond róluk semmit.Olyan mintha az analfabéta elővenné A nap szerelmesét és azt mondaná "szar volt!"

Amúgy maga hány éves(bocs)?Én is megmondtam pedig tudtam hogy belém kötnek majd!Csak tudni szeretném hogy hány év van köztünk hogy ennyire lenéz.

Csak azokkal van bajom akik nagy büszkén odaállnak a porondra és seggriszálva dalolják "éééén utáloooom a gye-re-kek-et!"és ezt az alapján döntötték el hogy büdös a pelenka...

De azokkal van a legnagyobb problémám akik nagybetűs ISTENNEK képzelik magukat csak azért mert "felnőttek"

Nem mondom hogy ilyen vagy az életben is mer' há' nem tom',gondolom csak a kioktatás miatt voltál velem gonosz(haha)

Az isten-komplexus pedig veszélyes,sok miatta az elnyomott,megfélemlített család.

Én a valóságban annak vagyok a híve hogy mindenkiben van olyan tulajdonság,ami tetszhet nekünk.Lásd biszex haver és roma barátnő.A haverral már 8 éves korom óta ismerjük egymást,ő akkor már 10 volt,én 13 voltam ő 15 amikor elmondta hogy talán a fiúkat is szereti...ez igaz volt,tényleg biszexuális és semmi bajom vele mert a legjobb barátom.Mostanában volt hogy elkezdtük kibeszélni a fiúkatXD

Nagyon jó komolyanXD

A roma lánnyal egy idősek vagyunk,11 évesen találkoztunk és nagyon jó barátok lettünk.Nagyon jó csaj.Komolyan^^Optimista a köbön,hasonló az érdeklődésünk,és már-már irreális a humora.Meglátom és már előre röhögök.

Bocsi hogy ezt itt mondom el,de gondolom érted hogy mit akarok mondani.Nos mindegy.Oh és szerintem te sem lennél valami boldog a családod nélkül.Én azt mondom hogy igenis függ a környezetedtől is.A haláltáborokban sem voltak valami boldogok az emberek,annak kellett volna lenniük?Tudom hogy kicsit más de...azt akarom mondani hogy igenis függ a környezettől is.

Na mindegy...Béke?

2010. febr. 7. 12:15
 19/31 anonim ***** válasza:
69%

28 éves vagyok és tanulj meg olvasni: n e m u t á l o m a g y e r e k e k e t CSAK NEM ÉRDEKELNEK. Neked nem tűnik fel hogy ez két különböző dolog?? És nem érdekel a büdös pelenka, mert a kutyám után is feltakarítok ha megy a hasa ami sokkal büdösebb mivel a kutyám nem csak tejet iszik mint a kisbaba hanem mindenféle kaját...

Istennek sem képzelem magam, az hogy el tudom dönteni hogy akarok-e gyereket, nagyon is emberi tulajdonság. Aznban rengeten anya, kismama van aki azt képzeli hogy a világ legszebb és legnehezebb dolga a gyereknevelés és szülés, és hogy ők milyen királyak ettől. Pedig a nagy igazság az hogy nem leszel jobb attól ha gyereked van. De persze ezt is jobban tudod mert miért ne? Neked szólogatnak be hogy micsoda sejelt vagy mert nem akarsz gyereket, te találkozol a világban mindenhol beképzelt kismamákkal, anyákkal... Rád is biztos lőtt már kismama mert a kutyád sétáltattad közterületen és az ő kutyájuk ugatottt és a kölyök nem tudott aludni (érdekes módon akik nagy kutyával sétáltak arra, azokra nem szóltak. :)) Biztos a macskád is megmérgezte ugyanezen anyuka, merthogy macskához méltóan (hozzáteszem ivartalaníva és oltottan) mászkál mindenféle, "és elviszi a bacikat" meg csúnyán néz a gyerekre. Természetesen sosem akartam gyereket, már ezek előtt az embernek nem nevezhető lények előtt sem akik képesek állatokat bántani. Elköttetésről senki nem beszélt itt, legalábbis én nem, ezsemben sincs. A stílusod igencsak ingerlő, mert te a 15 éveddel mindent tudsz. Ez nem lenézést egyszerűen csak logika: több idő alatt többet meg lehet tapasztalni. És nem csak én gondolom ezt így... Miért is vagy ilyen agresszív és mindenkit kiokatató mindent jobban tudó és összevissza beszélő ( olyan dolgokat mondasz amiket senki sem említett, elköttetés, isten stb, azonkívül állandóan ismételgeted a nagy okosságokat így kb ugyanarról szól az egész)?? Azért mert én nem úgy gondolkozom mint te még neked semmi jogod felháborodni. Remélem majd megkomolyodsz.

Ne aggódj van családom, nagy, férj, anyuka, apuka, 3 tesó, unokatesó, nagynéni, nagybácsi, szerte a világon. Szeretem a családom és ők mindig szerettel várnak engem. :) Remélem nem fogsz csalódni a szillaszilárdnak és igaznak hitt elveidben ha majd meg is tapasztalod őket. :)

Amúgy a legjobb barátnőm sok gyereket akar, de ő normális is, engem nem érdekel ki milyen (roma, rocker, meleg, lezbi stb) ha emberként jó.

2010. febr. 7. 21:00
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

xD ez poén. h*lye lánygyerek sz*rd már le h ki mit akar vagy mit nem. és nem vagyok átlagos divat p*csa

ÉS IGEEN UTÁLLOM A GYEREKEKET!! :D

tudod is te milyen egész nyáron reggel fél 7 kor kelni mert akkor kelnek a szomszéd kölkek és visitoznak??! este meg nem tudunk az utcán beszélgetni ( nem hangosan ölöndünli.BESZÉLGETNI) mert a sok kiskölök anyja/apja kijön aztán elküld melegebb éghajlatra h mit képzelünk hogy a házuk elött vagyunk amikor nekik gyerekük van...

ez kész...xD

2010. febr. 8. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!