Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem bírom elfogadni magam?

Miért nem bírom elfogadni magam?

Figyelt kérdés

Egyszerűen undorodom magamtól amikor eszembe jut hogy van bennem magyar, lengyel és nagyon kicsi cigány vér is.

Főleg a cigány zavar.

Mit tegyek ellene?

2014. dec. 30. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért inkább a Lengyelekről vegyél példát. A lengyelek európa javítóműhelye.
2014. dec. 31. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:

"Tudod, sok cigányról példát vehetnél!"

A sok cigány a legnagyobb rasszista. Úgy utálják a magyarokat, mint a szart. Mondom ezt úgy, hogy utálom a jobbikot, meg a jobbikosokat. De ha nem is őket, akkor legalábbis a rasszizmusukat utálom. Viszont az nem rasszizmus, hogy kijelented, hogy a cigányok rasszisták. Mert azok. Az, hogy segélyen élnek nem annyira probléma, minthogy ennyire rasszisták, és egy csomó más gond is van velük, a segély már föl sem tűnik a sok lopás, gyilkosság, és bűncselekmény között.

"Főleg a cigány zavar. Mit tegyek ellene?"

Azt már nem tudod megváltoztatni, hogy ne legyen benned cigány vér. Azt ajánlom minél kevésbé legyél olyan, mint ők, legalábbis a bűnözés tekintetében. Én is sírhatnék, mert van bennem német vér, pedig én mondom, jobban utálom én a németeket, mint az arabok a zsidókat, vagy Észak-Korea Amerikát... Aztán mégsem mészárolom le az első illetőt akivel találkozok, mert nekem nem tetszik. Még akkor sem, ha szívesen megtenném.

Az vagy, aminek érzed magad. Ha úgy érzed, te jobban cigány vagy, mint magyar, akkor legyél cigány, és mond magad annak. Ha úgy érzed, te inkább a magyarok felé húzol, és inkább magyarnak érzed magad, mint cigánynak, akkor mond magad magyarnak. És még egyszer mondom, a cigányok legkevésbé rossz tulajdonsága az, hogy segélyeken élnek.

2014. dec. 31. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:

"A lengyelek európa javítóműhelye."

De téged már nem tudnak megjavítani.

2014. dec. 31. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:

"Mi mi vagyunk. Azok vagyunk, amit választunk, nem amit a vérünk megszab."

Fura, hogy épp egy olyan oldalon tartottam a most olvasott könyvemben, ahol ez van leírva. :D Teljesen egyetértek vele. A származásodtól se több, se kevesebb nem leszel. Csak az életben való tetteid számítanak.

2014. dec. 31. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért,akkor mi van,ha van benned? megkülönböztetnek,vagy milyen hátrány ér? A segélyen élő retkekhez meg csak akkor van közöd,ha te is olyan életstílust élsz.
2015. jan. 1. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!