Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem bírom elfogadni?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk,de nem tudom elfogadni hogy masszőr lesz.Van amikor megértem,de újra és újra előjön bennem hogy más lányokhoz fog hozzáérni.
2014. nov. 4. 11:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez elég beteges féltékenykedés azért. Magadon és a hozzáállásodon kellene változtatni.
2014. nov. 4. 11:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Mi mindketten masszőrök leszünk, és nem vagyunk féltékenyek :D Ha téged szeret, nincs okod aggódni.
2014. nov. 4. 12:02
 3/17 anonim ***** válasza:
Az még csak hagyján, hogy más lányokhoz. De öreg asszonyokhoz is. Ismerek olyan 65 éves nőt aki direkt azért jár az ORFI-ba hogy fiatal pasikkal masziroztassa magát.
2014. nov. 4. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:

Tehát ne legyen orvos se, mentős se, tűzoltó sem...

Elárulom: nem csak fiatal lányokhoz fog hozzáérni, hanem idős nénikékhez, bácsikákhoz, fiatal sportoló fiúcskákhoz is...

Lehet, hogy kosaras lányokat fog masszírozni, de az is lehet, hogy focista srácokat!

Nem simogatni fogja őket, hanem lazítja az izmaikat, ilyesmi....

Miért kell erre féltékenynek lenni?

2014. nov. 4. 12:06
 5/17 anonim ***** válasza:

#4 kieg: ha semmiképp nem tudod elfogadni, keress olyat, aki nem találkozik egyáltalán nőkkel... bár nehéz lesz, mert van sok szakma, ahol a szakember házhoz megy, akár fiatal nők lakására!

De mondjuk egy hentes, vagy egy kohász, vagy egy fémipari CNC-s már remek választás lesz...

2014. nov. 4. 12:08
 6/17 anonim ***** válasza:
47%

Én megertelek téged,mert tényleg ezek a ráncos vén nyanyák ott fog élvezkedni a barátod kezei alatt!

Amúgy a pasid is lehetne toleransabb ha látja mit vált ki belôled ez a masszőrködes!

Miért nem megy el dolgozni,jó ez is munka,bár én inkább a szolgáltatas kategóriába sorolnám!

2014. nov. 4. 12:08
 7/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy a pasid is lehetne toleransabb ha látja mit vált ki belôled ez a masszőrködes! "

Már sorry, de ha a párom bele akarna szólni abba, hogy mit válasszak hivatásomnak (ráadásul ilyen hülyeség miatt), kb addig a percig maradna a párom. Kifejezheti a nemtetszését, elmondhatja a véleményét... és amennyiben van jogosultsága (piacképesebb terület, hozzám jobban illik... stb), még el is gondolkodok rajta!

De így, ilyen alapon? Ne gyerekeskedjünk már...! :D

2014. nov. 4. 12:14
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
A szolgáltatás nem munka? Komolyan, olyan jókat lehet röhögni néhány válaszon :D
2014. nov. 4. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Akkor Visszadobom a kérdést ffiak mit szolnatok ha a párotok

Ffiakat kísérne vacsorákhoz vagy Ô is masszőrködne?

Nekem van masször ismerősöm és mondta hogy vannak néha érdekes Perverz keresek is és masszőre válogatja pénzért ki mit tesz meg!!!!

2014. nov. 4. 12:27
 10/17 anonim ***** válasza:

8-as szolgáltatás kategória, mit nem értesz ezen?

Menj fel egy allaskereső oldalra és nézd meg a kategóriákat,Te agyoniskolazott

2014. nov. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!