Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem bírom elfogadni?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk,de nem tudom elfogadni hogy masszőr lesz.Van amikor megértem,de újra és újra előjön bennem hogy más lányokhoz fog hozzáérni.
2014. nov. 4. 11:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyértelmű,hogy nem mondtam,hogy hagyja ott ezt a szakmát,de azt is tudom magamról,hogy ezt hosszútávon nem tudom elviselni és a sok veszekedés rámenne a kapcsolatunkra sajnos.
2014. nov. 4. 12:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor szakítsatok most.

Ezután mad keresne egy olyan lányt, aki már így (masszőrként) ismeri meg, neki ez első perctől természetes lesz.

Te meg keress mondjuk egy hegesztőt vagy esztergályost, netán kőművest. Ők vélhetőleg nem fognak átnyergelni ilyen pályára.

2014. nov. 4. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:

#9: de te is azt írod, ők maguk döntik el, mit vállalnak be...

##11: és az nem teszi tönkre a kapcsolatot, ha a rózsaszín köd felszálltával, x idő elteltével egy-egy veszekedés során hozzád vágja, hogy miattad mondott le az álmairól? Hogy te akadályoztad meg, hogy azzal foglalkozzon, amit szeretett volna? Hmm....

2014. nov. 4. 12:51
 14/17 A kérdező kommentje:
13#: de persze,épp ezért nem is állítottam választás elé,ezt inkább magamba szeretném lerendezni,de sajnos kevés sikerrel
2014. nov. 4. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de rám mondják,hogy nem vagyok ép,pedig szerintem meg pont az olyan gondolkodású nők nem normálisak,mint te.Egy ilyen baromság miatt képes vagy tönkretenni és eldobni egy kapcsolatot...Én meg örülnék,ha lenne párom,és biztos,hogy nem készíteném ki ilyen rögeszmés gondolatokkal.
2014. nov. 9. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:

A bárpultos lányok meg minden vendéggel flörtölnek, párat még fel is próbálnak. A hostes lányok meg vigyorognak és pucsítanak, hogy odamenjenek hozzájuk. Nem is ezzel van a gond...

Az első gond, hogy szerintem te csak a megfelelési kényszer miatt nem csinálod ezt, és ezt rá vetíted ki. Vagyis számodra ha más lányokhoz ér, az 100% a szexuális kéztetésének a kielégítésére történik, még akkor is, ha ehhez elég lenne egy discoba bemenjen, és nem kellene masszőrtanfolyam. Az elfolytott vágyait mindenki a másikra vetíti ki.

A másik gond, hogy nem bízol benne. Természetesen ha nem tudod a probléma forrását, érthető. Viszont lehet más oka is: Hazudott már neked? Mert akkor feltételezhető, hogy most is. Vagy titkolsz előle valamit? Mert akkor feltételezed, hogy biztos Ő is.

Nos, van olyan csaj, akit nem lehet egyedül elengedni discoba, mert "véletlenül" gruppen partyn végzi. Semmi gond, ha a pasi is ilyen.

Van aki csak simánszórakozik a pasikkal, esetleg ad nekik egy puszit, a jobbaknak nyelveset, de nem fekszik le velük. Semmi gond, ha a pasi is ilyen.

Aztán van, aki a házasságig együtt sem alszik a másikkal. Semmi gond, ha a pasi is ilyen.

Van még sok középút is... (És ez fordítva is igaz!)

Gond akkor van, ha nem illenek egymáshoz. Ajánlom, hogy te is próbálj meg hozzá közeledni egy kicsit, mert nem azért fog szétmenni a kapcsolat, mert masszőr, hanem mert távol van egymástól az erkölcsi normátok. Nézd a jó oldalát: Így lehet te is többet megengedhetsz magadnak. Mert ha Ő masszőr, te meg apáca, akkor jó hogy nem fog működni.

2014. nov. 9. 21:54
 17/17 I am God ***** válasza:

Mondd neki, hogy adja fel azt amit tanult, és amiböl téged visz erre-arra, mert az már milyen dolog, hogy egy masször más emberekhez ér hozzá!?!

Az éretlenség netovábbja...

2014. nov. 10. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!