Szét vet az ideg a születésnapom miatt. Miért van ez? (többi lent)
Mint ahogy látjátok, képtelen vagyok elaludni. Egy szem hunyásnyit se aludtam. Tiszta gyomor idegem van. Sose szerettem a születés napom. Rühelem az egészet, semmi értelme megtartani. Gyűlölöm hogy megszülettem. Mellesleg egy évvel a halálomhoz is közelebb lettem... Sírhatnékom van, mellesleg mindjárt iskola, az egész szünetem szinte azzal telt hogy idegeskedtem, igaz néha kitudtam kapcsolni, de azt is rövid időre. most meg képtelen vagyok lenyugodni. A szüleim direkt jópofáskodnak, ezt is rühellem... Meg rettegek mi lesz ha reggel lesz?! Nem bírom ezt.
Miért érzek így? Ti éreztetek már ilyet? Nyelni is bírok a gombóc miatt... :,( Eddig még sohase váltott ki belőlem ilyet ez az esemény, csak simán rüheltem. Ez depresszió? Vagy más dolog?
Á, fene a helyes írásba, bocsánat.
*alig bírok.
*születésnap
*szemhunyásnyi
Ez hülyeség, hogy egy évvel közelebb kerültél a halálhoz. Nem évenként ugrálgatunk előre, hanem ha tetszik, ha nem, minden nap egy nappal előrébb kerülsz a halálhoz.
Annak, meg hogy szüleid rendesen bánnak veled, örüljél. Vannak olyan emberek, akiknek a szülei elfelejtik a születésnapjukat. Ja meg olyanok is, akiknek szülei sincsenek.
Amúgy miért gyűlölöd, hogy megszülettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!