Mi értelme van az életemnek?
Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy kezdjek bele az egész olyan mintha az öröm legkissebb szikrája is kihumyt volna bennem egyszerűen nem örülök semminek, ezelőtt egy évig utáltam sötétben lenni most meg legszivesebben ott élném le az egész hátralévő életem, töbször gondoltam arra hogy magányos vagyok de rájöttem hogy ez igy hazugság, mindig egyedűl voltam a világ ellen, furcsa de már lassan megunom az életet, pedig próbálkoztam sokmindennel hogy ne unatkozzak de akármit teszek egyszerűen már semmi nem tesz boldoggá, lehet hogy egyszer kétszer elmosolyodok egy poénon de reggelenként csak aszt várom hogy mikor lessz már este hogy megint egyedül lehessek a sötét szobámban és gondolkozzak azon hogy mit ér az életem és mindig arra jutok hogy semmit, és a barátaimat is sorra taszítom el magamtól...2014. dec. 25. 22:07
1/3 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel,csak én megmondom nekik,hogy nem érzem jól magam..Mondjuk én legalább tudom,hogy engem mi borít ki. Én az élet értelmét abban látom,hogy majd ha összeszedtem magam,talán segítek másokon,akik hasonló cipőben járnak,tovább tanulok,elköltözöm,új életet kezdek,szerzek egy társat..:| Átérzem,gondolkodj el azon,hogy mi tenne boldoggá.
2/3 anonim válasza:
Tűzz ki magadnak valami célt,és élj annak,mást nem tudok javasolni..vak vezet világtalant:D
3/3 anonim válasza:
az van hogy ti jó világotokban nem tudjátok mihez kezdjetek magatokkal. Ti itt kvázi az öngyilkosságot tervezitek míg rajtatok kívül több ezren azért küzdjenek hogy hogyan éljenek meg hogy életbe maradjanak. Erre gondoljatok nőjetek fel menjetek dolgozni és ne rinyáljatok. Nem tudod mihez kezdjél az életeddel hát segíts azokon akiknek lenne tippje de valami oknál fogva nem tudják megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!